Barcelona este printre cluburile europene care monitorizează atent piața din America de Sud. În ultimele zile au apărut informații că Endrick, un tânăr de numai 15 ani de la Palmeiras, este în vizorul catalanilor. Prețul acestuia a crescut cu siguranță după ultima sa reușită, un gol fantastic, din foarfecă, din afara careului.
Golul a fost marcat într-un meci al echipei secunde a celor de la Palmeiras. Endrick nu are încă dreptul să joace la echipa mare, lucru care se va întâmpla abia după ce va împlini 16 ani. Brazilianul este considerat cel mai bun produs de export din Țara Cafelei, iar mai multe cluburi de top din Europa sunt pe urmele sale.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 2 ORE
  • Citește și:

Barcelona aplică tactica Neymar în cazul Endrick

Barcelona a demarat deja negocierile pentru puștiul minune, considerat "noul Neymar" în Brazilia. Catalanii încearcă să-i convingă pe cei de la Palmeiras aplicând tactica pe care au abordat-o la transferul lui Neymar de la Santos.
Mai exact, gruparea de pe Camp Nou vrea să semneze acum un acord cu jucătorul, dar acesta să fie lăsat încă două sezoane la campioana Americii de Sud.
Manchester United și Liverpool sunt și ele interesate de Endrick, astfel că în următoarea perioadă va îmcepe o adevărată licitație pentru semnătura sa.
Ultimul gol marcat de Endrick nu este singurul de generic reușit de Endrick în ultima perioadă. În urmă cu puțin timp, acesta a izbutit alte două goluri fantastice, unul dintre ele de dincolo de jumătatea terenului.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM 19 ORE
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
ACUM O ZI