Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona

Nicu Savin

Actualizat 21/01/2022 la 10:15 GMT+2

Barcelona este interesată de transferul lui Endrick, un puști de numai 15 ani legitimat la Palmeiras, iar ultima izbândă a acestuia demonstrează că scouterii catlanilor nu se îșeală în privința talentului său. Acesta a marcat un gol fenomenal, reușind o foarfecă din afara careului.

Endrick Felipe (Palmeiras) marca de chilena en la Copinha

Credit imagine: Eurosport

Barcelona este printre cluburile europene care monitorizează atent piața din America de Sud. În ultimele zile au apărut informații că Endrick, un tânăr de numai 15 ani de la Palmeiras, este în vizorul catalanilor. Prețul acestuia a crescut cu siguranță după ultima sa reușită, un gol fantastic, din foarfecă, din afara careului.
Golul a fost marcat într-un meci al echipei secunde a celor de la Palmeiras. Endrick nu are încă dreptul să joace la echipa mare, lucru care se va întâmpla abia după ce va împlini 16 ani. Brazilianul este considerat cel mai bun produs de export din Țara Cafelei, iar mai multe cluburi de top din Europa sunt pe urmele sale.
  • Citește și:

Barcelona aplică tactica Neymar în cazul Endrick

Barcelona a demarat deja negocierile pentru puștiul minune, considerat "noul Neymar" în Brazilia. Catalanii încearcă să-i convingă pe cei de la Palmeiras aplicând tactica pe care au abordat-o la transferul lui Neymar de la Santos.
Mai exact, gruparea de pe Camp Nou vrea să semneze acum un acord cu jucătorul, dar acesta să fie lăsat încă două sezoane la campioana Americii de Sud.
Manchester United și Liverpool sunt și ele interesate de Endrick, astfel că în următoarea perioadă va îmcepe o adevărată licitație pentru semnătura sa.
Ultimul gol marcat de Endrick nu este singurul de generic reușit de Endrick în ultima perioadă. În urmă cu puțin timp, acesta a izbutit alte două goluri fantastice, unul dintre ele de dincolo de jumătatea terenului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo