Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Villarreal a realizat un transfer în mijlocul sezonului! Pe cine a adus trupa lui Unai Emery

Alex Masgras

Publicat 04/10/2021 la 18:35 GMT+3

Serge Aurier a semnat câștigătoarea sezonului trecut din Europa League, Villarreal, după ce acesta a rămas liber de contract după despărțirea de Tottenham.

Unai Emery, Villareal CF v Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Villarreal aduce în continuare jucători, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat acum mai bine de o lună. Câștigătoarea Europa League din sezonul trecut a obținut semnătura ivorianului Serge Aurier, în vârstă de 28 de ani.
Acesta a semnat pe un sezon cu formația antrenată de Unai Emery, cu opțiune de prelungire pe încă două sezoane. Astfel, fundașul din Coasta de Fildeș va fi antrenat din nou de Emery, după ce cei doi au lucrat împreună și la Paris Saint-Germain.
Luna trecută, Tottenham și Aurier s-au despărțit, după ce ivorianul a anunțat conducerea celor de la Spurs că nu este interesat să prelungească contractul care s-ar fi încheiat la finalul acestui sezon, mai ales după ce Tottenham l-a adus drept înlocuitor pe Emerson Royal de la Barcelona.
Astfel, Serge Aurier va juca în UEFA Champions League alături de Villarreal, într-o grupă din care mai fac parte Manchester United, Young Boys și Atalanta. Înainte de debutul la noua sa echipă, care este de așteptat să aibă loc pe 17 octombrie, în meciul cu Osasuna, Aurier va disputa alături de Coasta de Fildeș două partide în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 contra reprezentativei din Malawi.
Citește și:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo