Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi a convins un jucător cotat la 45 de milioane de € să semneze cu Barcelona! Totul este perfectat

Nicu Savin

Publicat 15/03/2022 la 20:17 GMT+2

Frank Kessie a semnat deja cu Barcelona, anunță presa din Spania. Mijlocașul lui AC Milan a fost convins de Xavi să se alăture grupării de pe Camp Nou la finalul sezonului, din postura de jucător liber de contract.

Xavi

Credit imagine: Getty Images

Barcelona arată din ce în ce mai bine în ultima perioadă, dar oficialii catalanilor lucrează intens la următoarea campanie de achiziții, încercând să-i facă lui Xavi un adevărat dream-team pentru noua stagiune. După ce presa iberică a anunțat recent că Andreas Christensen va semna din postura de jucător liber în vară, se pare că șefii de pe Camp Nou au mai perfectat o mutare, în aceleași condiții.
Conform as.com, Franck Kessie ar fi semnat deja un contract cu Barcelona. Ivorianul a respins toate ofertele de prelungire a contractului cu AC Milan și este gata de o nouă aventură. Potrivit celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano, Kessie a fost convins chiar de Xavi să meargă la Barcelona, refuzând oferte mult mai generoase din punct de vedere financiar de la echipe din Premier League.
Citește și:

Franck Kessie va juca la Barcelona din sezonul viitor

Deși Barcelona are numeroși fotbaliști de valoare pentru postul de mijlocaș central (Busquets, De Jong, Pedri, Gavi și Nico Gonzalez), Xavi a insistat pentru aducerea lui Kessie, fiind impresionat de calitățile acestuia.
Kessie are doar 25 de ani și este evaluat la 45 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Mijlocașul ivorian a fost adus în Europa de Atalanta, în 2015, dar în 2017 a fost împrumutat pentru două sezoane la Milan, iar gruparea de pe San Siro l-a cumpărat definitiv doi ani mai târziu, în schimbul sumei de 24 de milioane de €.
Achiziționarea lui Kessie face parte din noua politică de transferuri a Barcelonei, aceea de a lua jucători deja consacrați aflați la final de contract. Așa au procedat catalanii și cu Memphis Depay, Eric Garcia sau Pierre Emerick Aubameyang, care și-a reziliat contractul cu Arsenal înainte de a ajunge pe Camp Nou.
De partea cealaltă, Milan primește încă o lovitură din acest punct de vedere, Kessie fiind al 3-lea jucător de mare valoare care pleacă gratis, după ce Donnarumma și Calhanoglu au părăsit echipa în aceleași circumstanțe în vara trecută.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo