Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi a exultat după golul lui De Jong! Reacția antrenorului și ce au postat catalanii după victoria de la Levante

Bianca Dumitru

Actualizat 11/04/2022 la 13:01 GMT+3

Barcelona a câștigat duelul cu Levante, grație unui gol marcat de Luuk de Jong în prelungiri. Xavi s-a bucurat nespus după reușita olandezului pe care îl trimisese pe teren cu doar 8 minute înainte, iar catalanii au publicat două postări care au devenit virale.

Luuk de Jong marca el gol de la victoria del Barcelona en Levante

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a obținut în prelungiri victoria în fața celor de la Levante, scor 2-3, într-un meci din a 31-a etapă din La Liga. Morales a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 52, pentru ca Aubameyang (59') și Pedri (63') să o ducă pe Barcelona în avantaj în doar 4 minute.
Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 83, prin Melero, care a transformat un penalty, iar golul victoriei catalanilor a fost marcat în minutul 90+2, de Luuk de Jong, care fusese trimis de Xavi pe gazon în urmă cu doar 8 minute.
Catalanii au ajuns la 15 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, echipa blaugrana schimbându-se radical după sosirea lui Xavi pe banca tehnică. Antrenorul a fost inspirat duminică seară, când l-a introdus pe teren pe De Jong, iar în momentul golului a izbucnit.
Xavi a fost filmat în timp ce sărea în sus de bucurie și se îmbrățișa cu toți membrii staff-ului său și cu jucătorii, exultând și aruncându-și mâinile în aer.
Citește și:

Barcelona, virală pe rețelele de socializare după victoria cu Levante

Bucuria victoriei obținute în prelungiri de catalani a fost resimțită și pe rețelele de socializare, unde au fost publicate două postări care s-au viralizat rapid.
În primul rând, cei de la Barcelona i-au scris numele lui Luuk de Jong de 20 de ori, postarea fiind apreciată de peste 109.000 de fani și redistribuită de peste 14.100 de ori.
Apoi, catalanii au publicat o fotografie în care numele fotbalistului fusese schimbat din Luuk de Jong în Luuk de Goal.
În acest moment, Barcelona a ajuns la 60 de puncte și este pe locul 2 în clasamentul din La Liga, la 12 puncte de Real Madrid, care are însă și un meci în plus disputat. În următoarea etapă din campionat, catalanii vor juca pe teren propriu cu cei de la Cadiz.
Turneul ATP Masters 1000 de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo