Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători pleacă de la Barcelona

Romeo Ene

Publicat 21/05/2022 la 19:10 GMT+3

Xavi recunoaște faptul că Robert Lewandowski ar fi un jucător interesant pentru Barcelona, după ce vârful polonez declarase recent faptul că ia în considerare începerea unei noi aventuri.

Xavi: "Lewandowski ist natürlich eine Option"

Credit imagine: Perform

Tehnicianul catalanilor a susținut conferința de presă premergătoare partidei dintre Barcelona și Villarreal, ultima din acest sezon de La Liga, iar acesta a abordat mai multe subiecte, printre care cel al posibilului transfer al lui Lewandowski pe Camp Nou.
De asemenea, acesta a anunțat faptul că Barcelona se va despărți de 4 jucători la finalul acestui sezon: "Lewandowski este una dintre opțiunile noastre", a spus Xavi, printre altele. Deși este conștient de faptul că va fi foarte greu de transferat, vârful lui Bayern reprezintă una dintre prioritățile lui Xavi, conform mundodeportivo.com.
Situația financiară a Barcelonei nu este cea mai bună, iar acesta ar putea fi motivul pentru care transferul lui Lewandowski nu s-ar putea realiza, cel puțin în această vară. De asemenea, Xavi a mai adăugat: "Lewandowski a spus clar, vrea să plece de la Bayern, acum trebuie să luăm legătura cu clubul, dar nu va fi ușor deloc să discutăm cu Bayern".

4 jucători pleacă de la Barcelona

Mai mulți jucători o vor părăsi pe Barcelona în această vară, iar Xavi a confirmat faptul că le-a comunicat decizia, iar acum se caută cluburi interesate de aceștia. Riqui Puig, Umtiti, Mingueza și Braithwaite nu intră în planurile tehnicianului pentru sezonul viitor: "Da, am discutat cu ei, dar și cu alții", a precizat Xavi.
CITEȘTE ȘI:
Polonezul i-ar fi comunicat antrenorului Barcelonei care sunt pretențiile sale. Golgheterul de 33 de ani își dorește un contract valabil 3 sezoane, lucru care îi sperie un pic pe catalani, în condițiile în care în 2025, când ar urma să-și încheie înțelegerea cu clubul blaugrana, Lewandowski ar avea aproape 37 de ani. Negocierile continuă, însă, pentru că fotbalistul își dorește foarte mult să ajungă pe Camp Nou, motiv pentru care, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, nici nu a discutat cu vreun alt club până în acest moment.
Despărțirea golgheterului de Bayern a fost confirmată weekend-ul trecut de directorul sportiv al bavarezilor. Hasan Salihamidzic a declarat că a purtat o discuție cu fotbalistul, care i-ar fi spus că nu vrea să accepte oferta pe care clubul i-a făcut-o.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo