Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi are 6 ținte clare pentru perioada de mercato din vară! Fotbaliștii așteptați la Barcelona

Bianca Dumitru

Publicat 09/05/2022 la 10:22 GMT+3

Xavi vrea să se lupte sezonul viitor cu Barcelona pentru cele mai importante trofee, iar pentru asta antrenorul vrea să-și întărească lotul, având nevoie de mai mulți jucători.

Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona mira antes del partido de La Liga Santander entre el Real Betis y el FC Barcelona en el Estadio Benito Villamarín el 07 de mayo de 2022 en Sevilla, España.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona vrea să facă mai multe transferuri importante în această vară pentru că obiectivul catalanilor este acela de a se lupta pentru cele mai importante trofee în următoarea stagiune.
Xavi vrea să-și întărească lotul, iar pe lista sa se află mai mulți fotbaliști importanți. Potrivit presei din Spania, antrenorul are 6 ținte clare pentru mercato-ul de la finalul acestui sezon.
Robert Lewandowski, Cesar Azpilicueta, Bernardo Silva, Frank Kessie, Marcos Alonso și Andreas Christensen sunt jucătorii pe care Xavi îi vrea pe Camp Nou. Despre Lewandowski și Christensen s-a spus că și-ar fi dat deja acordul pentru a ajunge la Barcelona, dar rămâne de văzut dacă mutările se vor concretiza.
În plus, Xavi ar fi cu ochii și pe Erling Haaland, Raphinha și Luis Suarez, uruguayanul dorindu-și să revină în tricoul catalanilor și fiind o variantă interesantă pentru Barcelona, mai ales că s-ar putea întoarce din postura de jucător liber de contract.
Citește și:

Xavi îl vrea și pe Koulibaly

Unul dintre posturile pe care Xavi vrea să aducă întăriri este cel de fundaș central. Potrivit jurnalistului Javi Miguel, catalanii au pus ochii pe jucătorul lui Napoli, Kalidou Koulibaly, al cărui transfer este considerat de către Xavi o prioritate.
Fundașul în vârstă de 30 de ani mai are contract cu italienii până în vara anului 2023. Barcelona i-ar fi pregătit un contract valabil 4 ani, dar pentru a-i obține semnătura, oficialii de pe Camp Nou nu vor avea o misiune ușoară.
Șefii lui Napoli vor minim 40 de milioane de euro în schimbul lui Koulibaly, sumă care nu le este pe plac catalanilor, care o consideră prea mare.
Senegalezul, care are o cotă de piață de 45 de milioane de euro potrivit site-ului transfermarkt.com, a mai evoluat de-a lungul carierei la Metz și Genk, Napoli transferându-l de la belgieni în 2014 pentru 7,7 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo