Întâlnirea a reprezentat primul contact între cele două părți înainte de încheierea perioadei de mercato. Sissoko și-a dorit să cunoască exact situația fotbalistului, ținând cont de scandalul care s-a creat în jurul lui.
Xavi a fost foarte clar atunci când a vorbit cu agentul jucătorului, conform Marca. El i-a explicat faptul că prioritatea clubului a fost ca Dembele să continue pe Camp Nou, de aceea i-au și fost făcute mai multe oferte de prelungire a contractului.
Totuși, ofertele au fost respinse de fiecare dată de jucător și de agentul său. Xavi și-a menținut punctul de vedere susținut în urmă cu câteva zile, când a spus că jucătorul trebuie să găsească o soluție de a pleca în cazul în care nu va dori să-și prelungească înțelegerea.
Liga
Betis îl pierde pe Bellerin! Spaniolul se va întoarce la Arsenal, după ultima etapă din La Liga
ACUM 4 ORE
CITEȘTE ȘI:

Xavi a lămurit situația lui Dembele

Agentul jucătorului, Sissoko, și-a dorit să afle ce s-ar întâmpla în cazul în care jucătorul nici nu pleacă de pe Camp Nou în această iarnă, și nici nu semnează prelungirea contractului.
Xavi i-ar fi spus, conform aceleiași surse: "Dacă nu accepta una dintre aceste două opțiuni, nu va mai juca pentru Barcelona.".
În ciuda durității mesajului, întâlnirea nu a fost deloc tensionată, ci a fost una în care ambele părți și-au exprimat clar pozițiile, iar acum își doresc să găsească cea mai bună soluție pentru binele tuturor.
Agentul jucătorului susține că Dembele vrea să ajute clubul și că dă totul pentru echipă, mai ales la antrenamentele din ultimele zile. Acest ultim punct pare să fie adevărat, ținând cont de faptul că Xavi este foarte mulțumit de modul în care s-a prezentat Dembele în ultima perioadă, în ciuda situației în care se află.
În momentul de față, toate opțiunile sunt deschise, dar cel mai probabil se va încerca despărțirea de mijlocaș în această pauză competițională. Sunt multe echipe interesate de Ousmane Dembele, iar una dintre ele este PSG.
Chiar în clipa în care se afla în preajma presei, Sissoko a fost apelat pe telefonul pe care îl ținea în mână, iar fotografii au surprins imediat momentul.
Pe telefonul lui Sissoko se putea citi foarte clar "Leonardo PSG", iar fotografia s-a răspândit repede în mediul on-line. Chiar dacă Sissoko reprezintă și alți fotbaliști, jurnaliștii spanioli au făcut imediat o legătură, suferând că PSG este interesată de un transfer al lui Demebele.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
IERI LA 17:00
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
IERI LA 15:10