Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi e pus pe fapte! Starul ajuns la Chelsea în 2020 care e acum foarte aproape de Barcelona

Irina Aldea

Publicat 26/12/2021 la 11:44 GMT+2

Xavi caută să facă din Barcelona o echipă care să se bată din nou pentru cele mai importante titluri puse la bătaie. Noul antrenor al catalanilor a pus ochii pe starul ajuns la Chelsea în 2020 care nu a confirmat pe Stamford Bridge, Timo Werner.

Xavi

Credit imagine: Getty Images

Timo Werner ar putea pleca de la Chelsea în perioada următoare. Vârful german nu s-a adaptat în Anglia și a fost o dezamăgire pentru toți cei care sperau să fie decisiv pentru trupa de pe Stamford Bridge. Drept urmare, Barcelona e acum foarte aproape de a realiza această mutare, scrie jurnalistul spaniol Pol Alonso.
Werner părea să fie transferul sezonului în Premier League, judecând după cifrele avute de vârful german în ultimele sezoane. Atacantul de 25 de ani a semnat un contract pe 5 ani, după ce Chelsea i-a plătit fostului club, RB Leipzig, clauza de reziliere cifrată la 45 de milioane de euro. Acum, germanul e foarte aproape să plece din Premier League, iar următoarea destinație ar putea fi Barcelona.

Timo Werner nu mai e dorit la Chelsea. Barcelona a intrat pe fir

Potrivit lui Alonso, Chelsea este de asemenea nerăbdătoare să scape de german. Sosirea lui Romelu Lukaku în echipa lui Tuchel a redus și mai mult timpul de joc al lui Werner, așa că Chelsea caută să-și ia rămas bun de la german. După ce Sergio Aguero și-a anunțat retragerea din fotbal, catalanii privesc cu ochi buni o posibilă mutare a lui Werner pe Camp Nou.
În acest moment, Xavi nu este mulțumit de opțiunile pe care le are la dispoziție în ofensivă, iar Werner a apărut ca o opțiune viabilă pentru ocupanta locului 8 din La Liga. Trupa de pe Stamford Bridge este dispusă să analizeze ofertele pentru neamț și e gata să-l lase pe fotbalistulde 25 de ani să plece împrumutat pentru restul sezonului cu opțiune de cumpărare vara viitoare. Un astfel de aranjament i s-ar potrivi de minune și Barcelonei, scrie presa din Spania.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo