Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, extrem de supărat după egalul cu Granada: "Am pierdut două puncte din cauza unor greșeli foarte clare"

Alex Masgras

Publicat 09/01/2022 la 12:01 GMT+2

Barcelona a încheiat la egalitate partida de pe terenul celor de la Granada, scor 1-1, fiind egalată în ultimele minute ale partide. Din minutul 79, Barcelona a jucat în 10 oameni, după ce Gavi a primit al doilea cartonaș galben.

El cabreo de Xavi en Granada

Credit imagine: Getty Images

Un nou pas greșit făcut de Barcelona. Echipa lui Xavi a terminat la egalitate partida de pe terenul celor de la Granada, scor 1-1. Catalanii au deschis scorul prin Luuk de Jong în minutul 57, după ce olandezului i-a fost anulat un gol și în prima repriză, din cauza unei poziții de offside. În minutul 79, Barcelona a rămas în 10 oameni, Gavi a primit al doilea cartonaș galben și a fost trimis la vestiare de centralul partidei.
Din acel moment, gazdele au apăsat pedala de accelerație, iar în minutul 89, Antonio Puertas a marcat golul egalizator. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, lucru care l-a nemulțumit foarte tare pe Xavi. Antrenorul Barcelonei a fost foarte supărat la finalul partidei și a acuzat greșelile făcute de jucătorii săi:
"Sunt supărat, pentru că am pierdut două puncte vitale. Eliminarea ne-a diminuat șansele, a marcat jocul, dar au fost greșelile noastre. Era momentul de a avea balonul și de a avea răbdare", a declarat Xavi la finalul partidei, potrivit sport.es.

Xavi nu vorbește despre deciziile arbitrului, ci despre consecințele acestor decizii

Întrebat despre eliminarea lui Gavi, Xavi nu a vrut să vorbească despre decizia arbitrului și s-a concentrat pe consecințele pe care această decizie a avut-o asupra echipei sale.
"Nu vorbesc despre arbitru, ci despre consecința de a fi eliminat. Rămâi cu un om mai puțin și trebuie să te retragi. Este dificil pentru noi să ne apărăm așa. Am pierdut două puncte vitale din cauza unor greșeli foarte clare. Am același sentiment ca la Pamplona", a mai spus Xavi, care a ținut să îl laude pe Luuk de Jong, cel care a marcat în două meciuri consecutive, o premieră de la venirea sa pe Camp Nou. Cu toate acestea, Xavi nu a exclus ipoteza ca De Jong să plece, în condițiile în care contractul lui Ferran Torres nu poate fi înregistrat, din cauza plafonului salarial impus de La Liga:
"Face parte din echipă și dacă vin oferte, atunci trebuie să facem tot posibilul pentru a îl încadra pe Ferran Torres. Este un profesionist și sunt foarte încântat. Pe lângă gol, el a făcut o partidă foarte bună. Mă bucur pentru el, dar sunt foarte supărat din cauza rezultatului", a mai spus Xavi.
După 20 de etape în La Liga, Barcelona se află pe locul 6, cu 32 de puncte, la egalitate de puncte cu campioana sezonului trecut, Atletico Madrid, care are un meci mai puțin disputat. Echipa lui Xavi se află la un singur punct de Real Sociedad, ocupanta locului 4, ultimul loc care asigură prezența în grupele UEFA Champions League în sezonul viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo