Yeremi Pino, jucătorul de 19 ani de la Villarreal, este probabil omul zilei în fotbalul european. Tânărul fotbalist a marcat nu mai puțin de 4 goluri în victoria echipei sale cu Espanyol, cu scorul de 5-1.
Jucătorul spaniol a înscris cele 4 goluri într-un interval de 53 de minute, de la debutul jocului. Unai Emery l-a ținut în teren până în minutul 75, când soarta jocului era deja tranșată. "Submarinul galben" a mai marcat pe final un gol prin Boulaye Dia.

Yeremi Pino, primul jucător cu 4 goluri în La Liga din istoria clubului Villarreal

Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Yeremi Pino a intrat imediat în atenția mass-mediei din Spania. Marca a evidențiat faptul că el a devenit primul jucător de la Villarreal care a marcat patru goluri într-un meci din La Liga. Apoi, el a punctat în partida cu Espanyol aproape cât în precedentele 48 de partide în campionat, perioadă în care a adunat 5 goluri.
O altă statistică interesantă, Yeremi Pino este primul jucător din campionatul Spaniei care realizează un poker, după Leo Messi în 22 februarie 2020, într-o partidă Barcelona – Eibar 5-0.
În urma acestui rezultat, Villarreal a intrat și mai puternic în lupta pentru un loc în Top 4, cu Betis, Atletico și FC Barcelona, care în momentul de față luptă pentru locurile 3-4. Real Madrid este lider detașat, cu 60 de puncte, iar Sevilla (locul 2) pare și ea desprinsă de acest grup de patru echipe.
Liga Campionilor UEFA
Diaz, după meciul cu Villarreal: "Fiecare meci este o răzbunare, trebuie să profit de fiecare minut"
04/05/2022 LA 18:18
Liga Campionilor UEFA
Klopp a recunoscut că Liverpool a trăit periculos la Villarreal! Ce le-a spus jucătorilor la pauză
03/05/2022 LA 22:05