Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Absență importantă pentru Real Madrid în duelul cu Osasuna! Ce titular va rata meciul de pe Bernabeu

Bianca Dumitru

Actualizat 02/10/2022 la 19:11 GMT+3

Real Madrid și Osasuna se vor înfrunta în această seară, într-un meci din a șaptea etapă a campionatului Spaniei. Carlo Ancelotti nu se putea baza pe Thibaut Courtois, care are probleme medicale.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid va primi în această seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Osasuna, într-un meci din a șaptea etapă a La Liga.
Înaintea partidei, Carlo Ancelotti a aflat că nu va putea conta astăzi pe portarul Thibaut Courtois, care suferă de sciatică și nu va face parte din lot. În poarta "galacticilor" se va afla Andriy Lunin.
În funcție de cum vor evolua problemele lui Courtois, Ancelotti și staff-ul său vor decide dacă belgianul va putea juca sau nu în meciul cu Șahtior Donețk din a treia etapă a grupelor Champions League.
"În urma testelor efectuate lui Thibaut Courtois de către Serviciile Medicale ale clubului Real Madrid, jucătorul a fost diagnosticat cu sciatică. O evoluție ulterioară (n.r. a veștilor despre accidentare) este în așteptare", au transmis oficialii clubului de pe Santiago Bernabeu, pe site-ul oficial.
De la Real Madrid vor lipsi în această seară și Luka Modric și Lucas Vazquez, accidentați și ei. În schimb, Karim Benzema s-a refăcut după problemele la coapsă și va putea intra pe teren contra celor de la Osasuna.
Citește și:

Cât a pierdut Real Madrid din cauza pandemiei

Președintele celor de la Real Madrid a oferit mai multe declarații în presa din Spania. Printre altele, Florentino Perez a vorbit despre cât de mult a fost afectat clubul madrilen de pandemia de Covid-19.
Oficialul de pe Santiago Bernabeu a dezvăluit că "galacticii" au pierdut 200 de milioane de euro, dar că nu au fost pe pierdere în anul financiar 2021-2022 datorită reducerilor de salarii.
"Din punct de vedere economic, pandemia ne-a afectat. Am pierdut 200 de milioane de euro. Din fericire, datorită drasticelor reduceri din partea jucătorilor și a tuturor din club, am reușit să terminăm anul pe plus. Profitul pentru anul financiar 2021-2022 a fost de 13 milioane de euro.
La Real Madrid nu există relaxare sau blazare. După ce am câștigat Supercupa Europei, am bătut în toate partidele pe care le-am jucat, fiind singurul club care are procentaj sută la sută de victorii. Așa stă treaba la Real Madrid", a declarat Florentino Perez, care a vorbit și despre motivele pentru care fotbalul are nevoie de crearea unei Super Ligi Europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo