Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alte vești proaste pentru Xavi! Lista accidentaților de la Barcelona s-a mărit în pauza internațională

Alex Masgras

Actualizat 26/09/2022 la 22:38 GMT+3

Xavi continuă să primească vești proaste în pauza internațională. După accidentările lui Araujo și Kounde, Frenkie De Jong și Memphis Depay vor reveni la Barcelona cu probleme medicale după această pauză internațională.

Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Lucrurile arată din ce în ce mai rău pentru Barcelona, la finalul pauzei internaționale. După ce zilele trecute, Ronald Araujo și Jules Kounde au devenit indisponibili, din cauza unor accidentări suferite la echipele naționale, alți doi jucători ai catalanilor au probleme medicale.
Frenkie de Jong și Memphis Depay au probleme la coapsă, potrivit site-ului oficial al clubului. Amândoi au evoluat pentru naționala Olandei în meciurile din Nations League.
În acest moment, Xavi nu știe cât timp vor lipsi De Jong și Depay, amândoi așteptând să vadă cum va evolua situația în perioada următoare.
Citește și:

Ronald Araujo se va opera, după accidentarea suferită în Uruguay-Iran

Veste legată de cei doi olandezi vine într-un moment nepotrivit pentru Barcelona. Zilele trecute, Ronald Araujo și Jules Kounde au suferit și ei accidentări la echipele naționale.
Lucrurile stau cel mai bine pentru Kounde, care va lipsi doar o lună de pe teren. Nu același lucru se poate spune și despre Ronald Araujo.
Potrivit celor de la Marca, Araujo a ales să se opereze, la recomandarea medicilor Barcelonei, după accidentarea suferită la coapsă în amicalul pierdut de Uruguay în fața Iranului, scor 0-1.
Pe lângă meciurile importante din Champions League și La Liga, printre care și El Clasico, Araujo riscă să rateze Cupa Mondială din Qatar. După această operație, perioada de recuperare urmează să fie de o lună și jumătate, în condițiile în care Cupa Mondială începe pe 20 noiembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo