Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti putea schimba soarta meciului cu Osasuna! De ce l-a lăsat pe Benzema să execute penalty-ul

Nicu Savin

Publicat 03/10/2022 la 09:55 GMT+3

Carlo Ancelotti a recunoscut că Real Madrid a făcut un meci modest cu Osasuna, terminat 1-1. Antrenorul campioanei Europei putea schimba soarta partidei, recunoscând că a intenționat să nu-l lase pe Benzema să execute penalty-ul din final, dar a ezistat să facă acest lucru, iar francezul a ratat.

Carlo Ancelotti, Karim Benzema, Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a făcut primul pas greșit al acestui sezon, remizând acasă cu Osasuna, scor 1-1. Un gol norocos al lui Vinicius i-a adus adus pe madrileni în avantaj la pauză, dar oaspeții au egalat în startul părții secunde, iar Realul nu a mai găsit drumul spre gol până la final.
Deși au făcut un meci slab, "galacticii" putea luat toate punctele, dar Benzema a ratat un penalty scos tot de el în minutul 80. Francezul, revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren aproape o lună, a trimis în bară, ratând pentru a 15-a oară de la punctul cu var în întreaga carieră.
Citește și:

Ancelotti a vrut să-l oprească pe Benzema să execute penalty-ul

La finalul partidei, Carlo Ancelotti a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci strălucit și a pus asta pe seama oboselii acumulate de jucători în meciurile internaționale din ultimele două săptămâni. Italianul putea schimba soarta meciului, dar nu a fost inspirat să schimbe executantul penlaty-ului, așa cum a recunoscut că a intenționat pentru o clipă.
"Meciul, în general, n-a avut un ritm foarte intens. Nu a fost o zi bună pentru noi, dar cred că meritam să câștigăm. Golul lor a fost un moment izolat.
M-am gândit să schimb executantul penlaty-ului Dar Karim a transformat două penalty-uri foarte importante pentru noi în sezonul trecut. Este cel mai bun executant pe care îl avem. Azi a fost un accident. Știu că a ratat două penalty-uri cu Osasuna în sezonul trecut, dar va continua să bată penalty-uri pentru noi.Nu a fost cel mai bun joc al lui după această perioadă de accidentare.
Jucătorii au revenit după meciurile echipelor naționalei, dar nu avem nicio scuză. Nu ne mulțumește rezultatul din această seară, dar vom reacționa", a spus Ancelotti, citat de Marca.
Deși egalul cu Osasuna nu este o tragedie pentru Real Madrid, rezultatul are consecințe, deoarece echipa lui Ancelotti a căzut pe locul doi în campionat, la egalitate de puncte cu liderul Barcelona, dar cu un golaveraj inferior.
Pentru Real Madrid urmează un nou meci acasă, cu Șahtior Donetsk, în Champions League, iar la finalul săptămânii viitoare madrilenii se vor deplasa pe terenul lui Getafe. Apoi va urma returul cu ucrainenii, după care va avea loc primul El Clasico al sezonului, cu Barcelona, pe 16 octombrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo