Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid a găsit soluția ideală pentru a-l putea transfera pe Ronaldo! La ce jucător sunt dispuși să renunțe

Bianca Dumitru

Actualizat 23/07/2022 la 21:32 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu și-a găsit până acum o echipă la care să se transfere, în condițiile în care nu își mai dorește să joace la Manchester United. Presa din Anglia anunță că Atletico Madrid ar fi dispusă să facă unele sacrificii pentru a-l putea aduce în lotul lui Diego Simeone.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Cristiano Ronaldo este în continuare incert. Fotbalistul nu-și dorește să continue la Manchester United, dar nici nu și-a găsit o nouă echipă, fiind refuzat de mai multe cluburi de top.
O variantă pe care o mai are lusitanul este Atletico Madrid, care inițial a spus că nu și-l permite, clubul neavând o capacitate prea mare de achiziții în acest moment.
Potrivit jurnaliștilor de la The Times, oficialii de pe Wanda Metropolitano ar încerca să găsească o soluție pentru a-l aduce, Ronaldo fiind dorit de Diego Simeone în lotul său.
Pentru a-l putea transfera pe Cristiano, fosta campioană a Spaniei trebuie să obțină 40 de milioane de euro din vânzarea de jucători sau să scape de unele salarii mari.
Astfel, conform presei britanice, Atletico Madrid l-ar fi scos la vânzare pe Antoine Griezmann, care are unul dintre cele mai mari salarii din echipă (18 milioane de euro pe an). Francezul a fost ales pentru a fi "sacrificat", Simeone considerând că prin plecarea acestuia, Ronaldo ar avea loc în 11-le său.
Citește și:

La câți bani renunță Ronaldo pentru a pleca de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a făcut limpede în această vară faptul că nu își mai dorește să joace la Manchester United, fiind nemulțumit, printre altele, de faptul că echipa nu va juca în următorul sezon de Champions League.
Fotbalistul a fost propus la mai multe echipe de top, dar niciuna nu s-a arătat interesată de transferul portughezului, acesta fiind refuzat pe rând de Chelsea, Bayern Munchen, PSG și Real Madrid.
Potrivit presei internaționale, lusitanul este dispus să facă un sacrificiu important pentru a deveni mai atractiv pentru echipele cu care și-ar dori să-l semneze.
Agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, ar fi confirmat faptul că fotbalistul este de acord să renunțe la 30% din salariu pentru ca mutarea să fie mai accesibilă, de pildă, pentru cei de la Atletico Madrid, care ar fi dispuși să-l transfere, dar nu au capacitatea financiară de a face acest lucru.
Până acum, Cristiano ar fi primit anual 30 de milioane de euro net, astfel că reducerea s-ar traduce într-un salariu de aproximativ 21 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo