Viitorul lui Cristiano Ronaldo este în continuare incert. Fotbalistul nu-și dorește să continue la Manchester United, dar nici nu și-a găsit o nouă echipă, fiind refuzat de mai multe cluburi de top.
O variantă pe care o mai are lusitanul este Atletico Madrid, care inițial a spus că nu și-l permite, clubul neavând o capacitate prea mare de achiziții în acest moment.
Potrivit jurnaliștilor de la The Times, oficialii de pe Wanda Metropolitano ar încerca să găsească o soluție pentru a-l aduce, Ronaldo fiind dorit de Diego Simeone în lotul său.
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
14/08/2022 LA 16:13
Pentru a-l putea transfera pe Cristiano, fosta campioană a Spaniei trebuie să obțină 40 de milioane de euro din vânzarea de jucători sau să scape de unele salarii mari.
Astfel, conform presei britanice, Atletico Madrid l-ar fi scos la vânzare pe Antoine Griezmann, care are unul dintre cele mai mari salarii din echipă (18 milioane de euro pe an). Francezul a fost ales pentru a fi "sacrificat", Simeone considerând că prin plecarea acestuia, Ronaldo ar avea loc în 11-le său.
Citește și:

La câți bani renunță Ronaldo pentru a pleca de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a făcut limpede în această vară faptul că nu își mai dorește să joace la Manchester United, fiind nemulțumit, printre altele, de faptul că echipa nu va juca în următorul sezon de Champions League.
Fotbalistul a fost propus la mai multe echipe de top, dar niciuna nu s-a arătat interesată de transferul portughezului, acesta fiind refuzat pe rând de Chelsea, Bayern Munchen, PSG și Real Madrid.
Potrivit presei internaționale, lusitanul este dispus să facă un sacrificiu important pentru a deveni mai atractiv pentru echipele cu care și-ar dori să-l semneze.
Agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, ar fi confirmat faptul că fotbalistul este de acord să renunțe la 30% din salariu pentru ca mutarea să fie mai accesibilă, de pildă, pentru cei de la Atletico Madrid, care ar fi dispuși să-l transfere, dar nu au capacitatea financiară de a face acest lucru.
Până acum, Cristiano ar fi primit anual 30 de milioane de euro net, astfel că reducerea s-ar traduce într-un salariu de aproximativ 21 de milioane de euro.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
13/08/2022 LA 07:20