Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid a refuzat o sumă uriașă pentru Joao Felix! Ce clauză de reziliere are portughezul

Alex Masgras

Publicat 17/08/2022 la 21:52 GMT+3

Manchester United a primit o nouă lovitură. Echipa de pe Old Trafford a încercat să îl aducă pe Joao Felix în Anglia, dar oferta "diavolilor" a fost refuzată de către Atletico Madrid.

GETAFE, SPAIN - AUGUST 15: Joao Felix of Atletico de Madrid in action during the LaLiga Santander match between Getafe CF and Atletico de Madrid at Coliseum Alfonso Perez on August 15, 2022 in Getafe, Spain. (Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Credit imagine: Eurosport

Manchester United a încercat să dea lovitura pe finalul perioadei de mercato. Reprezentanții "diavolilor roșii" s-au deplasat la Madrid pentru a negocia cu Atletico transferul lui Joao Felix pe Old Trafford.
Cu toate acestea, Manchester United a primit o nouă lovitură. Chiar dacă suma de 135 de milioane de euro l-ar fi făcut pe portughez cel mai scump transfer din istoria clubului, răspunsul lui Atletico Madrid a fost foarte clar: "Joao Felix nu este de vânzare", potrivit Marca.
Suma oferită de United depășea suma cu care Atletico l-a cumpărat pe Felix în 2019 de la Benfica (127,2 de milioane de euro), dar Miguel Angel Gil Marin, președintele echipei, nici nu vrea să audă de o posibilă despărțire de portughez.
Manchester United și-a exprimat pentru prima oară interesul pentru Joao Felix pe 31 iulie, la Oslo, acolo unde cele două echipe au disputat o partidă amicală. Potrivit sursei mai sus menționate, Marin nu a părut deloc mișcat de anunțul oficialilor lui United, care i-au spus trebuie să se aștepte la o ofertă apropiată de cea cu care Atletico l-a adus pe Felix în 2019.
Citește și:

Joao Felix are o clauză de reziliere uriașă la Atletico Madrid

Chiar dacă nu a avut evoluțiile așteptate sub comanda lui Diego Simeone, Joao Felix este considerat în continuare un viitor star al fotbalului european. Pentru a fi siguri că nu îl vor pierde pe portughez, oficialii lui Atletico Madrid i-au fixat o clauză de reziliere uriașă: 350 de milioane de euro.
Joao Felix a avut parte de un început foarte bun de sezon în La Liga. Atletico Madrid a câștigat partida din prima etapă de pe terenul celor de la Getafe, scor 3-0. Joao Felix a fost implicat în toate golurile marcate de echipa lui Diego Simeone, el fiind cel care a pasat decisiv pentru reușitele lui Morata, autorul unei duble, și Griezmann.
70 de milioane de euro este cota de piață a lui Joao Felix, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo