Articol scris de Daniel Ișvanca
FC Barcelona este un club condus într-un mod aparte, în care calitatea de "socio" este una extrem de importantă și respectată în același timp. Primul socios din istoria catalanilor s-a stins din viață la vârsta de 101 ani, anunțul fiind făcut cu tristețețe de clubul catalan.
"Anunţăm, cu tristeţe, decesul lui Manuel Manos Gonzalbo, la vârsta de 101 ani, deţinătorul cărţii de membru cu numărul 1. El era membru al clubului nostru de pe 5 septembrie 1932.
Liga
Barcelona e într-o situație dramatică! Catalanii au doar 17 jucători înregistrați la Liga Spaniolă
ACUM 10 ORE
Sincerele noastre condoleanţe pentru familie şi prieteni. Odihnească-se în pace!" - este comunicatul postat de Barcelona pe un site-ul oficial al clubului.
Citește și:

Manuel Manos Gonzalbo a fost primul socios din istoria Barcelonei

La momentul în care Gonzalbo devenea primul socio al catalanilor, Jack Greenwell era antrenor, iar echipa termina sezonul pe poziția a treia.
De-a lungul vieții, Manuel Manos Gonzalbo a avut privilegiul de a vedea o sumedenie de mari fotbaliși pe Camp Nou, printre care amintim de Johan Cruyff, Diego Maradona, Hristo Stoichkov, Gheorghe Hagi, Luis Figo, Romario, Rivaldo, Ronaldinho, Xavi, Iniesta sau Lionel Messi.
Conform unui clasament publicat de către cei de la finacefootball.com, la începutul anului 2021, Barcelona era pe poziția a treia în ierarhia cluburilor cu cei mai mulți socios din lume, cu peste 220 mii abonați în lumea întreagă, după Bayern Munchen (293.000) și Benfica Lisabona (230.000).
Premier League
Bernardo Silva a rupt tăcerea despre viitorul său! Ce a spus portughezul dorit de Barcelona
IERI LA 16:51
Liga
FC Barcelona, într-o situație disperată! Doi jucători aduși în această vară ar putea deveni liberi
IERI LA 15:39