Articol scris de Alex Ioniță
Potrivit MundoDeportivo, compania de criptomonede de origine ucraineană și clubul catalan se află în faza finală a negocierilor, detaliile acordului fiind de aproximativ 20 de milioane de euro. În plus, firma ucraineană ar dori să apară și pe mâneca tricoului echipei de fotbal feminin a catalanilor.
De asemenea, alte companii de criptomonede, FTX și Binance, s-au interesat în trecut de locul de pe fața tricoului Barcelonei. Compania WhiteBIT a făcut o ofertă bună, primind acordul departamentului de branding al Barcelonei.
Liga
Barcelona, pregătită pentru noul sezon! Anunțul lui Xavi înainte de meciul pentru Trofeul Gamper
IERI LA 15:21
Potrivit companiei, obiectivul acesteia este "extinderea comunității cripto și introducerea tehnologiei blockchain, oferind o platformă sigură și ușor de utilizat".
Citește și:

Barcelona, probleme înainte de startul La Liga

Catalanii au primit vești proaste din partea ligii spaniole. Potrivit RMC Sport, gruparea blaugrana a fost informată că nu poate înregistra noile transferuri. Barcelona este nevoită să vândă sau să scadă salariile jucătorilor, deoarece plafonul salarial impus de La Liga este deja depășit de catalani.
Astfel, prioritatea Barcelonei este despărțirea de doi titulari din sezonul trecut, Frenkie de Jong și Memphis Depay. Fundașul olandez ar putea ajunge în Premier League, unde este dorit de Manchester United și Chelsea.
În cazul lui Memphis Depay, se zvonește că acesta ar fi dorit de Juventus, dar până în momentul de față gruparea italiană nu a înaintat nici o ofertă.
Liga
Lewandowski a primit numărul 9 la Barcelona la ordinul lui Laporta! Cum a reacționat Memphis Depay
05/08/2022 LA 18:08
Liga
Barcelona, înștiințată de la La Liga că nu poate înregistra noile achiziții! Ce soluții au catalanii
05/08/2022 LA 16:21