Robert Lewandowski vrea cu orice preț să plece în această vară de la Bayern Munchen, ruptura dintre el și clubul la care a scris istorie în ultimii 8 ani fiind totală.
Polonezul a fost dorit în ultimele săptămâni atât de Barcelona, care pare favorită să-i obțină transferul, cât și de PSG. Jurnaliștii din Franța au anunțat la începutul lunii iunie că Luis Campos, noul consilier sportiv al lui PSG, are ca prioritate zero aducerea lui Lewandowski pe Parc de Princes.
Fotbalistul a spus ulterior că nu este interesat decât de un transfer pe Camp Nou și, pentru câteva săptămâni, a părut că lucrurile s-au liniștit. Însă, cei de la Mundo Deportivo au notat că noul antrenor al parizienilor, Christophe Galtier, le-a transmis șefilor săi că și-l dorește pe golgheterul din Bundesliga.
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
13/08/2022 LA 21:14
În aceste condiții, PSG și-ar fi manifestat din nou interesul pentru Robert Lewandowski, campioana din Ligue 1 având un avantaj important în fața celor de la Barcelona: situația financiară nu le pune nicio limită.
Citește și:

Barcelona pregătește o ofertă mai bună pentru Lewandowski

Robert Lewandowski este principala țintă a catalanilor în mercato-ul acestei veri, astfel că oficialii clubului blaugrana nu acceptă ideea de a-i rata transferul.
După ce au aflat despre dorința francezilor de a intra în cursa pentru semnătura polonezului, cei de la Barcelona s-ar fi decis să le trimită o nouă ofertă, mai bună din punct de vedere financiar, bavarezilor, care au refuzat deja primele propuneri ale catalanilor.
Conform jurnaliștilor nemți de la Sport1, șefii clubului de pe Camp Nou vor face o ofertă de circa 50 de milioane de euro. Aceștia speră ca prin acest demers să îi convingă pe cei de la Bayern să accepte despărțirea de Lewandowski, care mai are contract cu echipa germană până în vara anului 2023.
Cotat la 45 de milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.com, Robert Lewandowski a evoluat opt sezoane la Bayern Munchen. În sezonul 2021/22, polonezul a înscris de 50 de ori în 46 de partide pentru Bayern în toate competițiile și a oferit 7 pase decisive.
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
12/08/2022 LA 12:18
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
12/08/2022 LA 11:14