Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, doar o remiză în startul sezonului de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de peste 3 ani

Bianca Dumitru

Publicat 14/08/2022 la 00:14 GMT+3

Barcelona a debutat cu o remiză în sezonul 2022/23 al campionatului Spaniei. Jucătorii lui Xavi nu au reușit să înscrie în poarta celor de la Rayo Vallecano, cărora nu le-au mai dat un gol în La Liga din martie 2019.

Lewandowski (Barcelona) im Duell mit Ciss (Vallecano)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona nu a debutat cu dreptul în noul sezon din La Liga. Catalanii nu au reușit să o învingă pe Rayo Vallecano, meciul de pe Camp Nou încheindu-se cu scorul de 0-0.
În prima repriză, singura ocazie importantă i-a aparținut lui Dembele, care a șutat slab, pe direcția portarului oaspeților. Robert Lewandowski, titular în echipa lui Xavi, nu s-a făcut remarcat, reușind un singur șut în primele 45 de minute.
După pauză, Ansu Fati a încercat să deschidă scorul în minutul 65, când a trimis un șut de la marginea careului, dar Dimitrievski a fost atent și a respins balonul.
După 20 de minute, Lewandowski, aflat într-o poziție bună, a vrut să șuteze din voleu, dar a ratat execuția.
Citește și:
Finalul meciului a fost unul cu emoții pentru catalani. Aceștia au rămas în inferioritate numerică în minutul 90+3, după ce Busquets a încasat un al doilea cartonaș galben pentru un fault asupra lui Falcao, iar după doar două minute Salvi Sanchez a înscris în poarta lui Ter Stegen.
Din fericire pentru Barcelona, reușita oaspeților a fost anulată pe motiv de offside, iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.
Echipa antrenată de Xavi este fără victorie în La Liga în fața celor de la Rayo Vallecano din 2019. Atunci catalanii se impuneau cu 3-1 pe teren propriu. În sezonul trecut, formația lui Andoni Iraola a câștigat cu 1-0 ambele dueluri cu echipa blaugrana.
În cea de-a doua etapă din La Liga, Barcelona va juca în deplasare, pe terenul celor de la Real Sociedad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo