Conform "El Diario de Mallorca", citat de mundodeportivo.com, Mallorca este interesată de serviciile atacantului danez.
După ce s-a despărțit de Samuel Umtiti, care a fost împrumutat la Lecce, Barcelona caută acum să se despartă de un alt jucător care nu intră neapărat în planurile lui Xavi.
Deși Martin Braithwaite și-ar dori să rămână pe Camp Nou pentru a evolua în grupele UEFA Champions League, conducerea are alte planuri cu vârful de 31 de ani.
Liga
Lista accidentaților Barcelonei se mărește în fiecare zi! Cine este cel mai nou jucător indisponibil
ACUM 6 ORE
Deși mai are doi ani de contract cu Barcelona, este greu de crezut că danezul va mai juca foarte mult, ținând cont de soluțiile pe care le are Xavi pe plan ofensiv. Mai mult decât atât, Barcelona trebuie să facă rost imediat de 20 de milioane de euro pentru a-l putea înregistra pe Jules Kounde, iar plecarea lui Braithwaite ar putea asigura măcar o parte din această sumă.
CITEȘTE ȘI:
Mallorca poate profita și de faptul că se apropie Campionatul Mondial din Qatar, iar Braithwaite își dorește să aibă mai multe meciuri în picioare înainte de startul competiției. Danemarca este în grupă cu Tunisia, Franța și Australia.
Competiția va debuta duminică, 20 noiembrie 2022. Mallorca are un singur punct după primele două meciuri din La Liga. Trupa lui Javier Aguirre a remizat pe terenul lui Bilbao și a pierdut acasă cu Betis, scor 1-2.
Braithwaite a fost acontat de Barcelona în februarie 2020, pentru 18 milioane de euro, de la Leganes. Danezul a mai jucat pentru Esbjerg, Toulouse, Middlesbrough și Bordeaux.
10 goluri și 5 pase decisive a reușit atacantul danez pentru catalani în 58 de apariții, fiind cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro.
Liga
Real Madrid are planuri mari! Bugetul impresionant de transferuri stabilit pentru vara viitoare
ACUM 7 ORE
Liga
Înlocuitorul ideal al lui Busquets are deja contract cu Barcelona! Varianta propusă catalanilor
ACUM 9 ORE