Barcelona încearcă din răsputeri să rezolve situația lui Martin Braithwaite. Catalanii vor să scape de salariul atacantului danez, dar acesta refuză să părăsească echipa lui Xavi, el având contract cu echipa de pe Camp Nou pentru alte două sezoane.
Potrivit publicației Sport, conducerea Barcelonei încearcă să găsească soluții în cazul lui Braihtwaite, după ce toate eforturile lor în încercarea de a se despărți de el au eșuat. Una dintre puținele variante rămase catalanilor este de a rezilia contractul lui Braiwthwaite, potrivit sursei mai sus menționate.
Atacantului danez i-a fost oferită șansa de a pleca gratis de pe Camp Nou, așa cum s-a întâmplat și cu alți jucători precum Neto, Oscar Mingueza și Samuel Umtiti. Cu toate acestea, Martin Braithwaite a refuzat această posibilitate.
Liga
Cum arată noul contract pe care Griezmann îl va semna cu Atletico! La ce sumă de bani a renunțat
ACUM O ORĂ
Citește și:

Barcelona caută soluții în ceea ce privește contractul lui Braithwaite

În ultimele luni, Barcelona a avut răbdare cu Braithwaite, care a refuzat oferte și în ianuarie. Cu toate acestea, catalanii au fost înțelegători, deoarece danezul era accidentat și au acceptat să îl lase să se concentreze pe recuperarea sa.
Cel mai probabil, Barcelona va aștepta până la finalul perioadei de mercato, în speranța că va reuși să îl vândă sau să îl împrumute pe danez. În cazul în care nu se va găsi o echipă interesată de serviciile sale și nici nu va accepta să plece gratis, Barcelona îi va rezilia contractul lui Braithwaite.
Nici această soluție nu este atât de simplă pentru catalani, care în acest moment analizează situația din punct de vedere legal, sperând să găsească o portiță prin care nu vor fi nevoiți să îi plătească salariul danezului până la finalul contractului, adică până în iunie 2024.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202068.jpg
În vârstă de 31 de ani, Martin Braithwaite a ajuns pe Camp Nou în februarie 2019 de la Leganes, în schimbul a 18 milioane de euro. Barcelona a primit atunci din partea La Liga acceptul de a îl transfera pe danez după încheierea ferestrei de transferuri din cauza problemelor pe care clubul le avea din cauza accidentărilor.
În toată această perioadă, Martin Braithwaite a jucat de 57 de ori pentru Barcelona, marcând 10 goluri și oferind 5 pase de gol. Din cauza refuzului său de a pleca, atacantul danez a fost huiduit la scenă deschisă de fanii catalani prezenți pe Camp Nou la ultimul meci de pregătire al Barcelonei din această vară.
6 milioane de euro este cota de piață a lui Martin Braithwaite, potrivit transfermarkt.com.
Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
IERI LA 09:23
Liga
Dezastru pentru Barcelona, înainte de El Clasico. Anunțul făcut de presa spaniolă
IERI LA 05:40