Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona face tot posibilul să scape de un jucător care refuză să plece! Cum încercă să rezolve situația

Alex Masgras

Publicat 16/08/2022 la 16:29 GMT+3

Barcelona face tot posibilul să scape de salariul lui Martin Braithwaite, dar atacantul danez nu vrea să plece de pe Camp Nou. El mai are doi ani de contract cu echipa catalană, iar Barcelona speră să poată rezolva situația lui până la finalul perioadei de mercato.

Barcelona's Danish forward Martin Braithwaite (2ndL) celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the 56th Joan Gamper Trophy friendly football match between Barcelona and Juventus at the Johan Cruyff Stadium in Sant Joan Despi ne

Credit imagine: Getty Images

Barcelona încearcă din răsputeri să rezolve situația lui Martin Braithwaite. Catalanii vor să scape de salariul atacantului danez, dar acesta refuză să părăsească echipa lui Xavi, el având contract cu echipa de pe Camp Nou pentru alte două sezoane.
Potrivit publicației Sport, conducerea Barcelonei încearcă să găsească soluții în cazul lui Braihtwaite, după ce toate eforturile lor în încercarea de a se despărți de el au eșuat. Una dintre puținele variante rămase catalanilor este de a rezilia contractul lui Braiwthwaite, potrivit sursei mai sus menționate.
Atacantului danez i-a fost oferită șansa de a pleca gratis de pe Camp Nou, așa cum s-a întâmplat și cu alți jucători precum Neto, Oscar Mingueza și Samuel Umtiti. Cu toate acestea, Martin Braithwaite a refuzat această posibilitate.
Citește și:

Barcelona caută soluții în ceea ce privește contractul lui Braithwaite

În ultimele luni, Barcelona a avut răbdare cu Braithwaite, care a refuzat oferte și în ianuarie. Cu toate acestea, catalanii au fost înțelegători, deoarece danezul era accidentat și au acceptat să îl lase să se concentreze pe recuperarea sa.
Cel mai probabil, Barcelona va aștepta până la finalul perioadei de mercato, în speranța că va reuși să îl vândă sau să îl împrumute pe danez. În cazul în care nu se va găsi o echipă interesată de serviciile sale și nici nu va accepta să plece gratis, Barcelona îi va rezilia contractul lui Braithwaite.
Nici această soluție nu este atât de simplă pentru catalani, care în acest moment analizează situația din punct de vedere legal, sperând să găsească o portiță prin care nu vor fi nevoiți să îi plătească salariul danezului până la finalul contractului, adică până în iunie 2024.
Braithwaite
În vârstă de 31 de ani, Martin Braithwaite a ajuns pe Camp Nou în februarie 2019 de la Leganes, în schimbul a 18 milioane de euro. Barcelona a primit atunci din partea La Liga acceptul de a îl transfera pe danez după încheierea ferestrei de transferuri din cauza problemelor pe care clubul le avea din cauza accidentărilor.
În toată această perioadă, Martin Braithwaite a jucat de 57 de ori pentru Barcelona, marcând 10 goluri și oferind 5 pase de gol. Din cauza refuzului său de a pleca, atacantul danez a fost huiduit la scenă deschisă de fanii catalani prezenți pe Camp Nou la ultimul meci de pregătire al Barcelonei din această vară.
6 milioane de euro este cota de piață a lui Martin Braithwaite, potrivit transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo