Articol scris de Alex Ioniță
Până în momentul de față, Barcelona nu a vândut nici un jucător important pentru club. Singura plecare notabilă din lotul catalanilor a fost cea a lui Philippe Coutinho, transferat de Aston Villa, pentru suma de 20 milioane de euro.
Acest lucru se poate schimba, însă, în săptămânile următoare. Conform presei spaniole, jucătorii Barcelonei sunt la mare căutare.
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
ACUM 18 ORE
Barcelona forțează, în primul rând, plecarea lui Frenkie de Jong de pe Camp Nou. Acesta nu duce lipsă de oferte, dar potrivit sport.es, fundașul olandez nu dorește să plece de pe Camp Nou, cu atât mai puțin la Manchester United, echipă care și-a exprimat cel mai tare interesul față de De Jong, dar care a fost refuzată. O altă variantă a olandezului este Chelsea.
O altă plecare importantă care s-ar putea realiza ar fi cea a lui Memphis Depay. Atacantul olandez nu mai este dorit de Barcelona și este nevoit să își caute echipă. În sezonul trecut, Depay nu a impresionat, marcând de 13 ori în 37 de meciuri. Principalele echipe interesate de serviciile atacantului olandez sunt Newcastle, Tottenham și Juventus.
Totuși, pe lângă plecări, catalanii doresc și să împrumute jucători. Conform sursei citate, primele două nume care au fost anunțate ca fiind pe lista de împrumuturi sunt Mika Marmol și Abde Ezzalzouli.
Citește și:

Barcelona, achiziții importante pentru noul sezon

Barcelona a fost foarte activă în această perioadă de transferuri. Clubul spaniol a început reconstruirea echipei, iar viitorul sună promițător pentru echipa lui Xavi.
Robert Lewandowski este probabil cel mai important transfer făcut de catalani, atacantul polonez fiind soluția pentru rezolvarea problemelor din atac ale Barcelonei.
Ultima achiziție făcută de catalani este Jules Kounde, transferat de la Sevilla pentru suma de 55 milioane de euro plus bonusuri. Fundașul francez a ales formația catalană după ce a fost foarte aproape de a semna pentru Chelsea.
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
ACUM 19 ORE
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
ACUM 20 ORE