Barcelona urmează să facă ultima ofertă pentru Robert Lewandowski. Sport.es anunță că echipa de pe Camp Nou va oferi 40 de milioane de euro plus bonusuri pentru atacantul polonez, notând că aceasta este cea mai mare ofertă de până acum pentru Bayern Munchen, dar și ultima.
Robert Lewandowski se află în ultimul an de contract cu Bayern Munchen, iar polonezul a declarat deja că nu vrea să mai continue pe Allianz Arena. De asemenea, Barcelona nu a făcut un secret din faptul că își dorește să îl aducă pe Lewandowski pe Camp Nou.
Potrivit sursei mai sus menționate, Barcelona nu vrea să depășească suma de 40 de milioane, ținând cont de faptul că polonezul are 33 de ani și că se află în ultimul an de contract cu echipa bavareză.
Liga
Barcelona e într-o situație dramatică! Catalanii au doar 17 jucători înregistrați la Liga Spaniolă
ACUM 10 ORE
De asemenea, Joan Laporta nu și-a pierdut speranța, iar săptămâna trecută, președintele catalanilor i-a sunat pe Lewandowski și Pini Zahavi, agentul acestuia. Laporta le-a cerut celor doi să aibă răbdare, pentru ca transferul pe Camp Nou să se realizeze.
Citește și:

Lewandowski nu vrea să mai continue la Bayern Munchen

În urmă cu o lună, înaintea meciurilor din UEFA Nations League, Robert Lewandowski a vorbit la conferința de presă a naționalei Poloniei despre dorința sa de a pleca de la Bayern Munchen. Atacantul polonez a declarat că nu își poate imagina cum mai poate continua pe Allianz Arena, după cum a fost tratat în ultimele luni, fiind de părere că plecarea sa de la Bayern va fi cea mai bună soluție pentru ambele părți.
"Astăzi sunt sigur că povestea mea cu Bayern Munchen s-a încheiat și nu-mi pot imagina o colaborare ulterioară cu clubul, după ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. Bayern este un club serios și nu cred că mă vor ține, nu vreau să mai joc acolo. Cred că transferul meu va fi cea mai bună soluție pentru ambele părți. Sper să nu mă oprească", spunea Lewandowski în urmă cu o lună.
Liga
Anunțul făcut de Florentino Perez după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei
ACUM 19 ORE
Liga
FC Barcelona, într-o situație disperată! Doi jucători aduși în această vară ar putea deveni liberi
IERI LA 15:39