Articol scris de Alex Ioniță
Antrenorul catalanilor este mulțumit de lotul Barcelonei, dar și de evoluțiile echipei din pre-sezon. Conducerea catalanilor a transferat, până acum, cinci jucători pentru întărirea lotului (Andreas Christensen, Jules Kounde, Franck Kessie, Raphinha și Robert Lewandowski). De asemenea, Barcelona a obținut două reînnoiri: Ousmane Dembele și Sergi Roberto.
"Echipa este foarte bună, suntem optimiști. Toată lumea se antrenează bine, intens, cu un ritm bun. Pre-sezonul a fost foarte bun. Fanii sunt entuziasmați, i-am văzut ieri, la prezentarea lui Robert (n.r. Lewandowski).
Liga
Xavi se opune plecării lui Aubameyang! În schimb, Depay este aproape de a semna cu un alt mare club
04/08/2022 LA 14:36
Suntem și noi foarte încântați. Obiectivele din acest sezon sunt să câștigăm trofee și să jucăm bine. Vrem să ne facem fanii fericiți, merită!", a declarat Xavi Hernandez.
Adversarul catalanilor din meciul pentru trofeul Joan Gamper este formația mexicană UNAM Pumas, noul club al lui Dani Alves.
Citește și:

Dani Alves a vorbit despre plecarea de la Barcelona

Fundașul brazilian nu este supărat pentru plecarea de la Barcelona, ci chiar este recunoscător pentru șansa oferită de Xavi și Juan Laporta, de a evolua pe Camp Nou în sezonul trecut.
"Plecarea de la Barcelona? Nu sunt supărat, deși mi-ar fi plăcut să mi se spună mai devreme, le sunt totuși veșnic recunoscător lui Xavi și Laporta. În ultima mea lună la Barcelona nu știam dacă vor să-mi reînnoiască contractul sau nu", a spus Dani Alves, conform Barca Universal.
În urma despărțirii de Barcelona, Dani Alves a ajuns la un acord cu mexicanii de la UNAM Pumas. Fundașul de 39 de ani a semnat un contract valabil până în vara anului 2023.
Dani Alves a mai evoluat pentru Esporte Clube Bahia, Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG și Sao Paulo.
Liga
Barcelona renunță gratis la doi jucători care mai aveau contract! Unul a semnat deja cu noua echipă
02/08/2022 LA 09:14
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56