Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona stă cu ochii pe un jucător de la rivala Real Madrid! Mijlocașul e în ultimul an de contract

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/09/2022 la 17:09 GMT+3

Barcelona este cu ochii pe situația lui Marco Asensio, mijlocașul de la rivala Real Madrid. Acesta se află în ultimul an de contract, iar Xavi și-l dorește foarte mult sub comanda sa datorită stilului de joc asemănător cu al catalanilor.

Asensio celebra junto a Valverde y Nacho su gol ante el Leipzig

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
FC Barcelona și-a restructurat lotul în această vară, reușind mai multe transferuri cu renume. Robert Lewandowski s-a integrat cel mai bine și rupe deja plasele în La Liga și Champions League. Catalanii își pregătesc deja campaniile viitoare de transferuri, iar Marco Asensio este una dintre principalele ținte.
Lăsând deoparte calitatea indiscutabilă a mijlocașului, există anumite lucruri care fac ca interesul Barcelonei să fie luat în serios. Primul aspect de luat în considerare este faptul că Asensio mai are contract cu Real Madrid doar până la finalul acestui sezon, astfel că, în vară, ar putea avea loc o mutare gratis, potrivit Mundo Deportivo.
Un eventual transfer al lui Asensio a fost discutat toată vara aceasta, ținând cont de situația de la Real Madrid. Milan, Arsenal și Newcastle au fost interesate, dar clubul blanco a preferat să se mai folosească de serviciile jucătorului cel puțin un an. Asensio nu a primit prea multe șanse nici în acest sezon, în ciuda accidentării lui Benzema. Rodrygo, Vinicius și Fede Valverde au confirmat și nu pot fi scoși din echipă după evoluțiile convingătoare pe care le au meci de meci.
Citește și:

Real Madrid este completă, dar nu renunță la Haaland și Mbappe

Real Madrid merge perfect în campionat, cu 6 victorii în 6 partide. Ultima a venit chiar pe terenul rivalei din capitală, scor 2-1 cu Atletico. Chiar dacă echipa este completă și funcționează la turație maximă, șefii grupării de pe Bernabeu nu renunță la ideea aducerii lui Haaland și Mbappe.
Cei doi super-atacanți ar face parte dintr-un plan pe termen lung, iar aducerea lor nu pare a fi posibilă mai repede de 2025. Mbappe vrea să demonstreze la Paris și să cucerească Champions League alături de Messi și Neyamr, iar Haaland este abia la primele meciuri în tricoul lui City.
Real Madrid vine după victoria cu Atletico, într-un meci în care elevii lui Diego Simeone au jucat un fotbal de calitate. Tehnicianul de pe Civitas Metropolitano este dezamăgit de rezultat, dar este mândru de prestația jucătorilor.
"Simt că nu am pierdut partida, în ciuda rezultatului. Puterea noastră este frumoasă de privit, o echipă care se apără compact, jos, și contraatacă. Îmi aduce aminte de echipa noastră pe când Diego Costa era aici și lumea ne critica pentru că eram prea defensivi. Jucătorii au dat totul în acest derby.
Real a produs un joc perpendicular pe poartă foarte bun, au fost rapizi în tranziție, din defensivă în atac, foarte buni defensiv. Au jucat bine și au profitat de șansele pe care le-au avut, o treabă foarte bună din partea antrenorului lui Real Madrid", a spus Diego Simeone după meci.
Pentru Real Madrid urmeaza două meciuri acasă. Primul e în campionat, cu Osasuna, apoi o întâlnesc pe Șahtior în UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo