Jurnaliștii publicației El Mundo au publicat în această săptămână mai multe detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la Barcelona. După ce au anunțat cerințele puse de Lionel Messi în 2020 pentru a-și prelungi înțelegerea cu catalanii, acum spaniolii au abordat și subiectul transferului lui Neymar.
Astfel, cei de la El Mundo au dezvăluit de ce a ales brazilianul să plece de pe Camp Nou în 2017. Tatăl lui Neymar ar fi încercat să-l convingă pe fotbalist să rămână la Barcelona, dar nimeni nu l-a putut întoarce din drum din momentul în care a apărut în presă suma pe care a cerut-o sub formă de bonus de loialitate.
Cel care trebuia să negocieze cu Neymar, Raul Sanllehi, a notat într-un mail că atacantul se confrunta în acea perioadă cu probleme personale, din cauza cărora era vulnerabil.
Ligue 1
Rareș Ilie, dezvăluiri despre transferul în Franța! Ce își dorește de la duelul cu PSG
ACUM 18 ORE
"Problema este cauzată de lucrurile cu care se confruntă acum Neymar. Copilul trece prin niște lucruri. Are multe probleme personale, e confuz și vulnerabil. Am vorbit de mai multe ori cu el, l-am făcut să plângă nu doar o dată, mi-a recunoscut în mai multe rânduri că e pierdut", a scris Raul Sanllehi, citat de Marca.
Tatăl lui Neymar a răspuns în termeni duri, amenințând chiar cu desfacerea contractului, care i-ar fi lăsat pe catalani fără cele 222 de milioane de euro plătite de PSG în schimbul fotbalistului.
"Nu te cred, m-ai mințit. Prima dată m-a abandonat Rosell, apoi Bartomeu nu a ajuns la un acord cu noi, iar acum bonusul de loialitate a fost scăpat în presă. Dacă nu îl primesc astăzi, pot să desfac contractul în mod legal, iar voi nu veți mai primi 222 de milioane de euro", a notat Neymar Sr.
Citește și:

NEYMAR, ÎNTR-O FORMĂ DE ZILE MARI ÎNAINTE DE MONDIAL

Brazilianul are un start foarte bun de sezon în tricoul lui PSG, echipă cu care este lider neînvins în clasamentul din Ligue 1.
Fotbalistul de 30 de ani pare că este într-o formă foarte bună, fiind jucătorul implicat în cele mai multe goluri, la nivelul echipelor din cele mai importante campionate din Europa, până în acest moment, în care competițiile au fost întrerupte din cauza meciurilor echipelor naționale.
Neymar a reușit 8 goluri și 7 pase decisive, remarcându-se drept cel mai productiv fotbalist din ligile europene de top. Brazilianul este urmat în top de Cody Gakpo, jucătorul lui PSV Eindhoven, care are 8 goluri și 6 assist-uri, în timp ce podiumul este completat de Erling Haaland, fostul transferat în această vară de Manchester City, care a reușit până acum 11 goluri și o pasă decisivă.
Lionel Messi și Robert Lewandowski se află pe locurile 4 și 5, fiind implicați în 11, respectiv 10 goluri. În top 10 se mai regăsesc jucători de la Union Berlin, PSV, Lorient, Real Betis și Manchester City.
Fotbal
Messi și Neymar cu pasele, Kylian Mbappe cu golurile. Analiza jocului atacantului francez
ACUM 20 ORE
Fotbal
Răspunsul oferit de un coleg al lui Neymar când a fost întrebat de relația acestuia cu Mbappe
28/09/2022 LA 12:32