Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern își ia atacant din La Liga. Raul de Tomas se află în atenția lui Bayern pentru a-l înlocui pe Lewandowski

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/07/2022 la 00:23 GMT+3

Raul de Tomas (27 de ani) este principala țintă al lui Bayern Munchen în acest moment. Atacantul lui Espanyol se află în atenția "bavarezilor" pentru a-l înlocui pe Robert Lewandowski transferat la Barcelona. Campioana din Bundesliga este pregătită să investească o bună parte din cei 50 de milioane de euro, bani obținuți în urma mutării polonezului pe Camp Nou pentru atacantul iberic.

Gerard Piqué y Raúl de Tomás en um FC Barcelona-Espanyol

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Rămasă fără atacant, după plecarea lui Robert Lewandowski (33 de ani) la Barcelona, Bayern München se află în căutarea unui fotbalist care să acopere zona ofensivă, iar pentru asta e dispusă să investească suma primită în urma plecării lui Lewandowski la Barcelona, 45 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri. Formația antrenată de Julian Nagelsmann și-a îndreptat privirea spre atacantul lui Espanyol, Raúl de Tomás, jucător cu 17 reușite în sezonul trecut de La Liga.

Raul de Tomas, în atenția lui Bayern Munchen

Deși mai are contract cu Espanyol încă patru ani, presa din Spania anunță că Bayern Munchen insistă pentru transferul atacantului de la Espanyol, care, în mod normal, nu ar putea refuza o propunere de la campioana Germaniei.
Viitorul atacantului spaniol în tricoul celor de la Espanyol este în permanență incert, iar potrivit as.com, Bayern München ia în calcul un posibil transfer al fotbalistului din La Liga. Clauza de reziliere a fotbalistului se ridică la 75 de milioane de euro. 20% din eventuala sumă de transfer va merge la Benfica, fosta echipă a atacantului.
Atacantul lui Espanyol nu a debutat încă în pre-sezon. Fostul jucător al lui Real Madrid și Benfica s-a alăturat mai târziu lotului catalanilor și trebuie să tragă tare pentru a reveni în echipă. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Raúl de Tomás are o cotă de piață de 25 de milioane de euro. Atacantul s-a transferat la Espanyol de la Benfica în 2020 pentru 22,50 de milioane de euro.
Citește și:

Bayern caută înlocuitor pentru Lewandowski

Robert Lewandowski s-a despărțit de Bayern München după opt sezoane în care a scris istorie pentru "bavarezi". Atacantul polonez nu a vrut sub nicio formă să rămână la München și în cele din urmă a găsit înțelegere și a mers pe Camp Nou, la Barcelona.
Deși nu au fost de acord să-l cedeze, campionii Germaniei trebuie acum să-i găsească un înlocuitor pe măsură. După cum a declarat și Thomas Muller este foarte greu ca locul atacantului polonez să fie luat de altcineva. 8 titluri de campion și un trofeu Champions League a obținut Lewandowski alături de Bayern, pentru care a înscris de 344 de ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo