Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Puyol, fostul căpitan al Barcelonei: "Mi-ar plăcea ca Alexis Sanchez să mai primească o șansă"

Alex Masgras

Publicat 22/07/2022 la 17:28 GMT+3

Carlos Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, a vorbit despre Alexis Sanchez, cel care evoluează în prezent la Inter. Puyol se află în Chile și a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului și a dezvăluit că i-ar face plăcere ca Sanchez să primească o nouă șansă pe Camp Nou.

Alexis Sanchez (Inter Milan)

Credit imagine: Getty Images

Carlos Puyol se află în Chile zilele acestea, acolo unde promovează un campionat de juniori. Inevitabil, fostul căpitan al Barcelonei a vorbit despre Alexis Sanchez, fostul jucător al catalanilor, care evoluează în prezent la Inter.
Puyol a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de 33 de ani și a dezvăluit că și-ar dori să îl revadă în tricoul blaugrana:
"Nu ține de mine, dar mi-ar plăcea ca Alexis să aibă oportunitatea de a juca din nou pentru Barcelona. Este unul dintre cei mai talentați jucători alături de care am evoluat, pe lângă faptul că este un profesionist desăvârșit.
Concurența pe posturi nu este niciodată ușoară. Dar cu muncă și disciplină, sunt convins că poate oferi prestații bune pentru clubul pe care îl reprezintă", a declarat Puyol, potrivit Sport.
Alexis Sánchez celebra un gol con el Barcelona
Citește și:

Alexis Sanchez nu mai este dorit la Inter

După ce Matthijs de Ligt a ajuns la Bayern Munche, iar Paulo Dybala la AS Roma, Alexis Sanchez a redevenit în topul listei cu cele mai mari salarii din Serie A.
Atacantul lui Inter se află la egalitate, cu Aaron Ramsey și Adrien Rabiot, jucători aflați sub contract cu Juventus, care câștigă aproximativ 7 milioane de euro pe sezon.
Salariul lui Alexis Sanchez reprezintă o problemă pentru vicecampioana din Serie A care își dorește să scape de acesta. Alexis Sanchez mai are un an de contract cu Inter și i-a fost propusă o reducere a salariului de până la 4 milioane de euro, pe care a refuzat-o, potrivit Gazzetta dello Sport.
Ajuns pe Camp Nou de la Udinese, Sanchez a evoluat pentru Barcelona în perioada 2011-2014 și a marcat 46 de goluri pentru catalani. De atunci, el a mai evoluat la echipe precum Arsenal, Manchester United și, în prezent, la Inter.
3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Alexis Sanchez în acest moment, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo