Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casemiro, dezvăluiri de senzație la despărțirea de Real! Mesajul primit de la Kroos, la 4 dimineața

Nicu Savin

Publicat 22/08/2022 la 16:17 GMT+3

Casemiro a susținut astăzi o conferință de presă cu ocazia despărțirii de la Real Madrid, iar brazilianul a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante. Acesta a spus că a decis de multă vreme să plece de pe Bernabeu și a făcut public schimbul de mesaje pe care l-a avut cu Toni Kroos la ora 4 dimineața, după ce a devenit clar că va semna pentru Manchester United.

Soccer Casemiro

Credit imagine: SNTV

Casemiro s-a despărțit de Real Madrid ca o adevărată legendă. Florentino Perez a organizat o conferință de presă la sediul clubului, în care brazilianul a vorbit deschis despre motivele plecării sale la Manchester United.
Mijlocașul de 30 de ani a ținut să sublinieze că nu banii l-au convins să părăsească gruparea de pe Bernabeu, așa cum s-a speculat în presă, și a menționat că decizia era luată de ceva vreme, mai exact de după finala Champions League din sezonul trecut.
"Cei care cred că plec pentru bani o fac pentru că nu mă cunosc. Nu e vorba de bani. Ei greșesc când spun asta. Nu este cazul. Sentimentul meu este că s-a terminat un ciclu în cariera mea. Aveam nevoie de o schimbare. După finala Champions League am simțit că e momentul pentru altceva. Sunt sincer. După vacanță, când aveammintea mai limpede, sentimentul a fost același. Nu a fost nimic spontan. Vorbisem cu clubul imediat după ce s-a terminat Champions League. Soția mea m-a susținut de la început. Familia mea a fost mereu alături de mine în această decizie. A fost foarte greu să vorbesc cu președintele, dar el a fost mereu sincer cu mine și m-a înțeles.
Plec cu sentimentul de datorie îndeplinită, de mare fericire pentru ceea ce am trăit aici. Când am plecat din Sao Paulo, în ianuarie 2013, mi-am spus că o să dau totul. Așa am făcut, la jocuri și la antrenamente. Mereu am dormit liniștit pentru că am dat totul.", a spus Casemiro la conferința de presă din această după-amiază, citat de Marca.
Citește și:

Casemiro, schimb de mesaje cu Toni Kroos, la ora 4 dimineața

Alături de Toni Kroos și Luka Modric, Casemiro a format una dintre cele mai bune linii mediene din ultimii ani în fotbalul mondial. Modric și Kroos au primit cu tristețe vestea că brazilianul va pleca și i-au transmis acestuia mesaje extrem de emoționante.
La conferința de presă de azi, Casemiro a dezvăluit că Toni Kroos nu a avut răbdare și l-a întrebat la ora 4 dimineața dacă este adevărată știrea despre plecarea sa. Brazilianul a avut o replică savuroasă, amintindu-i fostului său coleg că este o oră la care lumea doarme.
"Despărțirea a fost grea. Toni mi-a trimis un mesaj la patru și jumătate dimineața în care măîntreaba dacă este adevărat. I-am spus că dacă el nu poate să doarmă, măcar să-i lase pe alții să o facă (n.r. râzând). Îi voi purta mereu cu mine pe Luka și pe Toni. Sunt prietenii mei, dincolo de ceea ce a fost pe teren. Alături de ei, totul este mai ușor. Am avut nopți minunate împreună. Dintre toate, eu prefer sezonul trecut din Champions League", a adăugat Casemiro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo