Cristiano Ronaldo poate că a marcat 450 de goluri pentru Real, cu 127 mai multe decât Raul, care a marcat mai multe goluri decât oricine altcineva din istoria clubului în afară de starul portughez. Cu toate acestea, potrivit agentului lui Toni Kroos, președintele clubului crede de fapt că mijlocașul german a fost o achiziție mai bună pentru Los Blancos în acest secol.
"Este o persoană incredibil de plăcută, cu o poveste de viață grozavă", a declarat agentul fostului mijlocaș al lui Bayern Munchen, Volke Struth, despre Perez, pentru OMR-Podcast. "Este întreprinzător, dar rămâne uman. El mi-a explicat de ce Toni Kroos este transferul secolului pentru Real Madrid".
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
ACUM 19 ORE

Toni Kroos, transferul secolului pentru Real Madrid, crede Florentino Perez

Chiar dacă Struth a spus acest lucru anul trecut, dovezile pentru Kroos au continuat să se adune, jucătorul de 32 de ani fiind acum la egalitate cu Ronaldo, cu cinci victorii în Liga Campionilor. Internaționalul german a făcut parte din echipa care a învins-o pe Liverpool în finala de la Paris, în luna mai, dar nu a fost totul distractiv pentru el după fluierul final.
El a fost abordat de un intervievator pe teren și a sfârșit prin a pleca nervos de la interviu din cauza faptului că era "agasat" de întrebări. Lucrurile ar fi putut fi foarte diferite pentru Kroos, dar și pentru Perez, deoarece mijlocașul era cât pe ce să nu ajungă să joace pentru Los Blancos, după ce s-a transferat acolo în 2014, după ce a câștigat Cupa Mondială.
De fapt, el a fost aproape de a se alătura echipei lui David Moyes, Manchester United, cu câteva luni înainte de turneu, având chiar un acord verbal cu "diavolii roșii" atunci când s-a întâlnit cu scoțianul: "Știam dinainte că United mă vrea", a spus germanul despre o întâlnire între el și actualul antrenor al celor de la West Ham: "Iar Moyes a subliniat absolut acest lucru. A fost o după-amiază foarte frumoasă, cu oameni foarte plăcuți.
Am vorbit mult despre planul fotbalistic al lui United, care m-a convins. În cele din urmă, ne-am despărțit pentru a rămâne să ne vedem pe teren, la antrenamente. Așa că am ajuns la un acord verbal. Următorul pas ar trebui să fie să analizăm totul la fața locului la Manchester. Mutarea nu ar fi fost atât de complicată - la urma urmei, aveam doar un singur copil la acea vreme, în vârstă de șapte luni. Totul ar fi funcționat".
Ulterior, demiterea lui Moyes s-a tradus și prin ratarea transferului lui Kroos în Premier League, înainte de a ajunge pe Bernabeu și de a deveni cea mai importantă achiziție a echipei din ultimele două decenii, potrivit președintelui Florentino Perez.
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20
Premier League
Cum a gestionat Ten Hag eșecul suferit de United în Premier League. Care e situația lui Ronaldo
IERI LA 14:27