Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Cristiano Ronaldo! "Acum, că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"

Bianca Dumitru

Publicat 23/09/2022 la 22:37 GMT+3

Dani Alves, care s-a despărțit de Barcelona în această vară, a fost întrebat de relația cu Cristiano Ronaldo. Brazilianul a dezvăluit că îl apreciază foarte mult pe fostul său adversar din El Clasico, cu care se identifică mai mult decât cu Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) und Dani Alves (FC Barcelona) im Duell

Credit imagine: Getty Images

Dani Alves și Cristiano Ronaldo au fost adversari în La Liga timp de 7 sezoane. Dacă în acea perioadă nu își puteau manifesta aprecierea unul față de celălalt, acum o pot face pentru că niciunul dintre ei nu mai joacă în Spania.
Brazilianul, transferat în această vară la UNAM Pumas, a fost întrebat de relația cu Cristiano Ronaldo. Dani Alves a mărturisit că îi poartă foarte mult respect lui Cristiano, cu care simte că se identifică mai mult decât o face cu Lionel Messi, fostul său coechipier.
În plus, fundașul de 39 de ani a vorbit și despre motivele pentru care crede că lusitanul a ajuns la un nivel atât de înalt.
"Personal, îmi place foarte mult Cristiano. Acum, că nu mai sunt la Barcelona, pot vorbi. Când jucam în El Clasico, nu puteam vorbi. Cristiano este un exemplu pentru toți cei care nu au atât de multă calitate. A arătat că oricine poate concura cu cei mai buni dacă muncește foarte mult. Îl respect foarte mult, chiar și atunci când jucam împotriva lui.
Am avut oportunitatea să îi spun acest lucru. Cum poți să nu respecți un om care a obținut totul în urma muncii sale? Mă identific cu el. Tot ce am făcut vreodată a fost pe baza muncii depuse.
Dacă aș face o comparație, m-aș identifica mai mult cu Cristiano decât cu Leo Messi. Toată viața am muncit să obțin ceva și să ajung unde am ajuns. Nu a fost un talent pur. Într-un anumit procent a fost talentul, dar cea mai mare parte a fost munca.
Asta face și Cristiano. Este talentat, dar munca sa l-a făcut să poată concura cu Messi și cu oricine altcineva", a declarat Dani Alves, potrivit Mundo Deportivo.
Citește și:

RONALDO NU ARE DE GÂND SĂ RENUNȚE LA FOTBAL PÂNĂ ÎN 2024

Cristiano Ronaldo intenționează să-și continue cariera cel puțin până la EURO 2024, a afirmat atacantul portughez, în vârstă de 37 de ani, cu ocazia unei ceremonii de premiere care a avut loc marți seară în apropiere de Lisabona.
"Parcursul meu nu este încă încheiat. Va trebui să-l suportați pe 'Cris' încă ceva timp", a declarat superstarul fotbalului, care a primit marți premiul Quinas de Ouro, rezervat celui mai bun marcator al selecționatei Portugaliei, decernat de Federația lusitană de fotbal (FPF).
"Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială (2022) și la EURO (2024). Mă simt foarte motivat, iar ambiția mea este mare", a adăugat cvintuplul câștigător al Balonului de Aur, considerat în continuare unul dintre jucătorii de bază ai naționalei Portugaliei, în vederea Mondialului din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie).
La 37 de ani, căpitanul Portugaliei a adunat 189 de selecții și este recordmanul mondial de goluri la echipa națională, cu 117 reușite. Dacă prezența sa la Cupa Mondială din Qatar se va confirma, Cristiano Ronaldo va disputa al zecelea mare turneu internațional din cariera sa.
Revenit la Manchester United în 2021, Ronaldo a avut un debut de sezon 2022-2023 complicat, în care a stat mai mult pe banca de rezerve, în condițiile în care plecarea sa de pe Old Trafford a fost evocată, după ce clubul englez a ratat calificarea în Liga Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo