Eden Hazard a povestit la Los Angeles cum s-a schimbat mentalitatea sa în ultima perioadă. Hazard nu a fost în cea mai bună formă a sa la ultimul antrenament al Realului la Los Angeles, dar se pare că acest aspect nu-l va împiedica pe belgian să fie pe teren sâmbătă spre duminică, în ceea ce va fi primul său El Clasico.
În ciuda faptului că a sosit în 2019 la Real Madrid, el nu a înfruntat încă Barcelona. Șapte derby-uri între Real Madrid și Barcelona și zero minute pentru Hazard. Aceasta este realitatea lui Hazard la Real Madrid și realitatea pe care vrea să o schimbe în acest sezon. Belgianul este mai motivat ca niciodată și oferă doar semne pozitive, asigurându-i pe fani că muncește din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al său.
CITEȘTE ȘI:
Supercupa Europei
Așteptarea a luat sfârșit! Eden Hazard ar putea juca în prima sa finală pentru Real Madrid
IERI LA 08:10

Eden Hazard le promite fanilor că va fi la cel mai înalt nivel în sezonul următor

Există două puncte de cotitură în revenirea pe care Hazard o caută. Primul, îndepărtarea bandajelor de la gleznă. În acest moment nu mai are dureri și se simte eliberat din punct de vedere mental, fără temeri. Al doilea, sărbătoarea pe care a avut-o alături de colegi în LaLiga și Liga Campionilor. El spune că a fost fericit pe jumătate, pentru că era conștient că nu a contribuit pe teren (ci doar în vestiar) la aceste titluri. Belgianul o explică perfect într-un interviu acordat la Los Angeles.
"În mintea mea mi-am spus: OK, pot să joc, nu simt nicio durere. Mergem înainte. M-am bucurat de vacanță și m-am întors pregătit pentru pre-sezon", explică belgianul, care a revenit mai hotărât ca niciodată și povestește ce a simțit atunci când și-a văzut coechipierii sărbătorind titlul în LaLiga și Liga Campionilor. "Când am câștigat toate aceste titluri am fost fericit pentru colegii mei, pentru club și pentru fani. Dar a existat un lucru mai puțin bun în interiorul meu. Eram fericit pentru grup, dar în sinea mea mi-am spus: "Hai să demonstrez că pot să joc!" și că echipa poate câștiga și cu mine. Voi da totul pentru a reuși aici".
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Premier League
Eden Hazard, întrebat care a fost cel mai bun adversar din Premier League! Cum a răspuns belgianul
28/07/2022 LA 07:58