Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El Clasico | Real Madrid și Barcelona vor juca mâine dimineață în Las Vegas, pe Allegiant Stadium

Alex Masgras

Publicat 23/07/2022 la 12:59 GMT+3

Real Madrid și Barcelona revin în Statele Unite ale Americii. Cele două mari cluburi din La Liga vor disputa mâine dimineață o partidă amicală în Las Vegas, pe Allegiant Stadium.

Gavi y Vinicius, en un Barcelona-Real Madrid | El Clásico

Credit imagine: Getty Images

Pentru a doua oară în istorie, El Clasico se va disputa în Statele Unite ale Americii. Real Madrid și Barcelona vor juca mâine dimineață o partidă amicală în Las Vegas, pe Allegiant Stadium, arena pe care evoluează echipa din NFL Las Vegas Raiders.
Prima oară, cele două echipe din La Liga au jucat în SUA în anul 2017, la Miami, atunci când catalanii au câștigat cu 3-2.
Neymar en el Barcelona-Real Madrid de 2017 en Miami
În ceea ce privește componența celor două echipe, la Real Madrid vor debuta Antonio Rudiger și Aurelien Tchouameni, cei doi jucători sosiți în această vară pe Santiago Bernabeu. Dani Carvajal nu va juca împotriva Barcelonei din cauza unei entorse, iar locul său va fi luat de Alvaro Odriozola, cel care a revenit de la Fiorentina, acolo unde a fost împrumutat.
În ciuda faptului că a ajuns pe Bernabeu în 2019, acesta va fi primul El Clasico pentru Eden Hazard. Belgianul le-a promis deja fanilor că este mai motivat ca niciodată și că muncește din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al său.
Citește și:

Robert Lewandowski poate bifa primele minute în tricoul Barcelonei contra lui Real Madrid

În ceea ce o privește pe Barcelona, lucrurile sunt mult mai complicate în privința primului 11. În acest moment, potrivit spaniolilor de la AS, singurul titular incontestabil este portarul Marc-Andre Ter Stegen.
De asemenea, publicația spaniolă anunță că Gerard Pique nu va evolua în partida din Las Vegas, în locul său urmând să joace Andreas Christensen, danezul care a venit în această vară pe Camp Nou de la Chelsea.
În ceea ce îl privește pe Robert Lewandowski, o altă achiziție nouă a catalanilor, polonezul are șanse foarte mari să îmbrace pentru prima oară tricoul blaugrana în partida de mâine dimineață din Las Vegas, dar este de așteptat ca fostul atacant de la Bayern să înceapă partida de pe banca de rezerve.
Allegiant Stadium, arena care va fi gazda amicalului dintre Real Madrid și Barcelona, a costat 1,9 miliarde de dolari, fiind casa echipei Las Vegas Raiders din NFL. Stadionul are o capacitate de 65,000 de locuri și va fi gazda Super Bowl pe 11 februarie 2024.
După El Clasico, Real Madrid va mai disputa alte două meciuri amicale în Statele United, contra celor de la Club America (27 iulie) și Juventus (31 iulie), în timp ce Barcelona va mai juca cu Juventus (27 iulie), New York Red Bulls (31 iulie) și UNAM (7 august), pe Camp Nou.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo