Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Atletico Madrid au afișat un banner împotriva lui Cristiano Ronaldo, la primul amical din această vară

Bianca Dumitru

Publicat 28/07/2022 la 07:42 GMT+3

Atletico Madrid a disputat miercuri seară primul amical din această vară. Fanii echipei lui Diego Simeone au profitat de ocazie pentru a-și exprima încă o dată dezacordul pentru transferul lui Cristiano Ronaldo.

Rezumatul video al amicalului dintre Numancia și Atletico Madrid

Atletico Madrid a fost legată în această vară de numele lui Cristiano Ronaldo, presa internațională vorbind despre un posibil transfer al lusitanului pe Wanda Metropolitano.
În ciuda faptului că portughezul este un mare cunoscător al fotbalului din Spania, putând să-și aducă o contribuție importantă în lotul lui Diego Simeone, fanii madrilenilor nu au acceptat niciun moment posibila mutare.
După ce au protestat pe rețelele de socializare, unde au amenințat că își vor retrage sprijinul față de club dacă Cristiano va ajunge la echipă, suporterii au ținut să-și facă ideile foarte clare și la primul amical disputat de Atletico în această vară.
La meciul cu Numancia, câștigat de fosta campioană a Spaniei cu 4-0, fanii au afișat un banner pe care era scris "CR7 nu e binevenit".
Fans of Atletico de Madrid display a sign against Cristiano Ronaldo during the pre-season friendly match between Numancia and Atletico de Madrid
Protagoniștii amicalului disputat pe Stadionul Municipal El Burgo de Osma din Soria au fost Jan Oblak, care a apărat un penalty în minutul 4, și Thomas Lemar, Angel Correa, Kondogbia și Cunha, care au înscris cele 4 goluri ale victoriei.
Pentru echipa lui Diego Simeone urmează alte două partide de pregătire, cu Manchester United și Juventus.
Citește și:

Transferul lui Ronaldo la Atletico, imposibil

În această vară, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unor zvonuri despre un posibil transfer la Atletico Madrid, lusitanul nemaidorindu-și să joace la Manchester United.
Presa din Anglia a anunțat la un moment dat că Ronaldo are șanse tot mai mari să ajungă la Madrid, clubul fiind dispus să renunțe la Antoine Griezmann pentru a-i face loc în echipa lui Diego Simeone.
Ulterior, Enrique Cerezo, președintele lui Atletico Madrid, a făcut lumină în acest caz. Oficialul a declarat că o mutare a lui Cristiano Ronaldo la echipa din capitala Spaniei nu se poate realiza.
"Nu știu cine a inventat povestea cu Ronaldo, dar este practic imposibil pentru el să vină la Atletico de Madrid", a spus Cerezo pentru El Partidazo.
Presa din Spania consideră că CR7 a aplicat aceeași strategie folosită anul trecut, când s-a folosit de interesul lui City (deși Guardiola nu l-a vrut niciodată cu adevărat) pentru a obține transferul la Real Madrid.
Acum, Atletico Madrid e "victima", în speranța că Real nu își va lăsa simbolul să semneze cu rivala din capitala Spaniei. Doar că Florentino Perez a înțeles foarte bine tactica lui Jorge Mendes, agentul lui CR7, și nu are în plan să îi mai ofere vreo șansă pe Bernabeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo