Articol scris de Alex Ioniță
Președintele madrilenilor a pus capăt zvonurilor posibilului transfer al lui Ronaldo la Real Madrid, în condițiile în care starul lusitan duce lipsă de oferte de la cluburile mari din Europa.
Chiar dacă Ronaldo a avut 9 sezoane de succes în tricoul "galacticilor", se pare că Florentino Perez nu îl mai dorește la echipă. Președintele Realului a fost întrebat de doi fani ai Los Blancos dacă vrea să îl transfere pe Cristiano.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
IERI LA 07:08
"Pe Cristiano? Din nou? Are 38 de ani!", le-a răspuns Florentino Perez celor doi suporteri.
Oficialul madrilenilor a pus astfel capăt oricărui zvon, iar Cristiano Ronaldo va fi nevoit să se orienteze către o altă variantă de transfer.
Real Madrid a transferat deja două staruri în această vară. Este vorba de Aurelien Tchouameni de la Monaco, pentru aproximativ 100 de milioane de euro, și de fostul fundaș al celor de la Chelsea, Antonio Rudiger, venit pe Bernabeu liber de contract.
Citește și:

Real Madrid nu se mai gândește la transferuri

Potrivit președintelui madrilenilor, Florentino Perez, lotul lui Ancelotti este perfect. Madrilenii au dus o campanie de transferuri oarecum activă în această vară, dar, chiar dacă nu au transferat mulți jucători, au adus staruri care joacă excelent în pozițiile lor.
"Trebuie să continuăm să ne antrenăm bine. Acum nu ne mai gândim la transferuri. Priviți câți atacanți avem. Nu sunt îngrijorat", a spus Florentino Perez, potrivit As.com.
În urma victoriei din Supercupa Europei, Real Madrid a început sezonul cu dreptul, câștigând deja un prim trofeu. Pentru "galactici", următorul meci va fi în La Liga, în deplasare, contra nou-promovatei Almeria.
Premier League
Haaland, cu un pas în spatele lui Messi! Guardiola a explicat detaliul care face diferența
03/10/2022 LA 13:58
Liga
Real Madrid riscă să piardă 7 jucători liberi de contract! Benzema și Modric, printre cei vizați
03/10/2022 LA 13:07