Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Pușcaș ar putea ajunge în La Liga! Care sunt posibilele destinații ale românului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/08/2022 la 13:37 GMT+3

George Pușcaș, fotbalist legitimat în prezent la Reading, nu a reușit să își găsească echipă înainte de startul sezonului 2022/23. Românul nu își dorește să continue la formația engleză și ar putea ajunge în La Liga.

George Pușcaș în Liechtenstein - România

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
George Pușcaș nu vrea să continue la Reading, acesta nefiind inclus în lotul formației din Championship pentru primele etape de campionat.
Cu toate că a fost ca și transferat la echipa italiană Como, din Serie B, George Pușcaș a ezitat să semneze cu italienii. Agenții acestuia sunt în continuare în discuții cu formația italiană, dar, cel mai probabil, mutarea nu se va mai materializa.
Potrivit presei din Spania, numele lui Pușcaș a fost legat de mai multe echipe din La Liga. Mai întâi, au fost discuții despre un posibil transfer la Mallorca, oficialii clubului spaniol refuzând negocierile cu impresarii lui Pușcaș, deoarece, potrivit presei din Mallorca, atacantul nu este potrivit pentru tactica actuală a echipei.
Apoi, Rayo Vallecano și Cadiz s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului român. Cele două cluburi ar vrea împrumutul atacantului, potrivit El Chiringurito.
Citește și:

George Pușcaș nu și-a găsit locul în echipa lui Reading

Atacantul român în vârstă de 26 de ani a ajuns la Reading în vara lui 2019, fiind transferat de la Inter Milano pentru suma de 7,5 milioane de euro.
Pentru englezi, Pușcaș a jucat 91 de meciuri, marcând de 20 de ori și oferind 5 pase decisive. Evoluțiile acestuia nu au fost pe placul englezilor, iar în luna ianuarie a acestui an a fost împrumutat la Pisa, în Serie B. Pentru Pisa, atacantul a disputat 22 de partide, înscriind de 8 ori.
Se pare că Reading nu se va baza pe serviciile românului nici în acest sezon, Pușcaș fiind pus pe lista de împrumuturi a clubului. Este de așteptat ca, până la finalul perioadei de transferuri, George Pușcaș să își găsească o nouă echipă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo