Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o ușă închisă pentru Cristiano Ronaldo: "Nu este viabil din punct de vedere economic"

Alex Masgras

Publicat 18/07/2022 la 16:50 GMT+3

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Manchester United, dar starul portughez nu își dorește să continue pe Old Trafford. După ce Bayern Munchen a anunțat că nu este interesată de acesta, un alt club de top din Europa i-a închis ușa lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Cristiano Ronaldo este în continuare sub semnul întrebării. Portughezul de 37 de ani nu își dorește să mai continue pe Old Trafford, după sezonul foarte slab al celor de la Manchester United. Chiar dacă mai are un an de contract cu formația din Premier League, Ronaldo își caută echipă.
După ce Bayern Munchen a anunțat că nu este interesată de serviciile starului portughez, o altă echipă de top a Europei pare să îi închidă ușa lui Ronaldo. După ce a apărut varianta Atletico Madrid, spaniolii de la Marca anunță că echipa de pe Wanda Metropolitano nu se gândește să îl aducă pe Ronaldo:
"Nu este viabil din punct de vedere economic", este răspunsul celor de la Atletico, potrivit Marca.
Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, este un apropiat al lui Atletico și al lui Gil Marin, principalul acționar al madrilenilor. Chiar și în aceste condiții, echipa nu își permite să aducă un jucător de anvergura portughezului.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a dezmințit zvonurile legate de o revenire la Sporting

Pe lângă Bayern Munchen, Chelsea este un alt club care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. Chiar dacă impresarul fotbalistului a purtat discuții cu noul patron al londonezilor, Todd Boehly, decizia finală i-a aparținut lui Thomas Tuchel, care nu consideră că are nevoie de Ronaldo și le-a recomandat șefilor să se concentreze pe alte mutări.
Fotbalistul a fost legat în această vară și de o posibilă revenire la Sporting Lisabona, mutarea fiind dată ca iminentă în presa internațională în ultimele zile. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Cristiano a negat aceste zvonuri, pe care le-a descris drept "fake news", menționând că nu intenționează să revină în Portugalia în acest moment.
În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a evoluat în 38 de partide pentru Manchester United și a marcat 24 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo