Viitorul lui Cristiano Ronaldo este în continuare sub semnul întrebării. Portughezul de 37 de ani nu își dorește să mai continue pe Old Trafford, după sezonul foarte slab al celor de la Manchester United. Chiar dacă mai are un an de contract cu formația din Premier League, Ronaldo își caută echipă.
După ce Bayern Munchen a anunțat că nu este interesată de serviciile starului portughez, o altă echipă de top a Europei pare să îi închidă ușa lui Ronaldo. După ce a apărut varianta Atletico Madrid, spaniolii de la Marca anunță că echipa de pe Wanda Metropolitano nu se gândește să îl aducă pe Ronaldo:
"Nu este viabil din punct de vedere economic", este răspunsul celor de la Atletico, potrivit Marca.
Liga
Viitorul lui De Jong la Barcelona, în continuare sub semnul întrebării! Xavi: "Totul este posibil"
ACUM 39 MINUTE
Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, este un apropiat al lui Atletico și al lui Gil Marin, principalul acționar al madrilenilor. Chiar și în aceste condiții, echipa nu își permite să aducă un jucător de anvergura portughezului.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a dezmințit zvonurile legate de o revenire la Sporting

Pe lângă Bayern Munchen, Chelsea este un alt club care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. Chiar dacă impresarul fotbalistului a purtat discuții cu noul patron al londonezilor, Todd Boehly, decizia finală i-a aparținut lui Thomas Tuchel, care nu consideră că are nevoie de Ronaldo și le-a recomandat șefilor să se concentreze pe alte mutări.
Fotbalistul a fost legat în această vară și de o posibilă revenire la Sporting Lisabona, mutarea fiind dată ca iminentă în presa internațională în ultimele zile. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Cristiano a negat aceste zvonuri, pe care le-a descris drept "fake news", menționând că nu intenționează să revină în Portugalia în acest moment.
În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a evoluat în 38 de partide pentru Manchester United și a marcat 24 de goluri.
Liga
Laporta a anunțat două plecări de la Barcelona! Ultima achiziție pe care catalanii o mai fac
ACUM 5 ORE
Liga
Vinicius are planuri mărețe la Real Madrid: "Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League"
ACUM O ZI