Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona după 21 de ani. Deși a vrut să rămână pe Camp Nou, argentinianul nu a putut să semneze un nou contract cu catalanii și a plecat în Franța, la PSG, acolo unde a evoluat alături de Kylian Mbappe, Neymar, Angel Di Maria și Sergio Ramos.
Fostul decar al clubului blaugrana ar putea fi protagonistul unei reveniri de senzație la Barcelona. Președintele catalanilor a anunțat că este convins că Messi va reveni la echipa pentru care a scris istorie.
Joan Laporta a dezvăluit, într-o discuție cu jurnalista Caro De Las Salas, că se simte vinovat de plecarea argentinianului din La Liga, deși consideră, totodată, că a făcut ceea ce trebuia pentru club.
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
IERI LA 09:55
"Capitolul lui Messi la Barcelona nu s-a încheiat, asta cred eu. Și mai cred că este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că acel capitol este încă deschis. Merită să aibă un moment în care să-și ia rămas bun așa cum ar fi trebuit să o facă, să aibă un final mult mai frumos decât a avut.
Dacă simt că îi datorez un final mai frumos? Da. Din punct de vedere moral, ca președinte al Barcelonei, cred că am făcut ceea ce trebuia făcut. Dar și ca președinte al Barcelonei, și personal, cred că îi datorez un final fericit", a declarat Joan Laporta pentru ESPN.
Citește și:

Lionel Messi, supărat pe Joan Laporta

Fostul decar al catalanilor nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de președintele clubului blaugrana, Joan Laporta, care a făcut în ultimul an mai multe declarații controversate, punctând, printre altele, că se aștepta ca Messi să rămână să joace gratis pe Camp Nou.
În mai, oficialul Barcelonei a vorbit despre starul argentinian, dând de înțeles că fotbalistul a plecat nu doar din cauza fair play-ului financiar, ci și pentru că oferta celor de la PSG a fost foarte atractivă din punct de vedere financiar pentru el.
Afirmația lui Joan Laporta l-a deranjat pe Lionel Messi, care s-ar fi săturat de săgețile pe care președintele Barcelonei le-a aruncat în direcția lui în ultimul an.
Astfel, potrivit jurnaliștilor Cadena Ser, reprezentanții argentinianului ar fi luat legătura cu Laporta pentru a-i cere să nu-l mai aducă în discuție pe fotbalistul celor de la PSG.
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
IERI LA 10:31