Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laporta, convins că Messi se va întoarce pe Camp Nou! "Capitolul lui la Barcelona nu s-a încheiat"

Bianca Dumitru

Actualizat 24/07/2022 la 20:08 GMT+3

Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona, potrivit președintelui catalanilor, Joan Laporta, care a anunțat într-un interviu pentru ESPN că nu crede că povestea argentinianului pe Camp Nou s-a încheiat.

Lionel Messi și Joan Laporta

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona după 21 de ani. Deși a vrut să rămână pe Camp Nou, argentinianul nu a putut să semneze un nou contract cu catalanii și a plecat în Franța, la PSG, acolo unde a evoluat alături de Kylian Mbappe, Neymar, Angel Di Maria și Sergio Ramos.
Fostul decar al clubului blaugrana ar putea fi protagonistul unei reveniri de senzație la Barcelona. Președintele catalanilor a anunțat că este convins că Messi va reveni la echipa pentru care a scris istorie.
Joan Laporta a dezvăluit, într-o discuție cu jurnalista Caro De Las Salas, că se simte vinovat de plecarea argentinianului din La Liga, deși consideră, totodată, că a făcut ceea ce trebuia pentru club.
"Capitolul lui Messi la Barcelona nu s-a încheiat, asta cred eu. Și mai cred că este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că acel capitol este încă deschis. Merită să aibă un moment în care să-și ia rămas bun așa cum ar fi trebuit să o facă, să aibă un final mult mai frumos decât a avut.
Dacă simt că îi datorez un final mai frumos? Da. Din punct de vedere moral, ca președinte al Barcelonei, cred că am făcut ceea ce trebuia făcut. Dar și ca președinte al Barcelonei, și personal, cred că îi datorez un final fericit", a declarat Joan Laporta pentru ESPN.
Citește și:

Lionel Messi, supărat pe Joan Laporta

Fostul decar al catalanilor nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de președintele clubului blaugrana, Joan Laporta, care a făcut în ultimul an mai multe declarații controversate, punctând, printre altele, că se aștepta ca Messi să rămână să joace gratis pe Camp Nou.
În mai, oficialul Barcelonei a vorbit despre starul argentinian, dând de înțeles că fotbalistul a plecat nu doar din cauza fair play-ului financiar, ci și pentru că oferta celor de la PSG a fost foarte atractivă din punct de vedere financiar pentru el.
Afirmația lui Joan Laporta l-a deranjat pe Lionel Messi, care s-ar fi săturat de săgețile pe care președintele Barcelonei le-a aruncat în direcția lui în ultimul an.
Astfel, potrivit jurnaliștilor Cadena Ser, reprezentanții argentinianului ar fi luat legătura cu Laporta pentru a-i cere să nu-l mai aducă în discuție pe fotbalistul celor de la PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo