După un sezon de tranziție, inevitabil în contextul despărțirii de Messi, cel mai valoros jucător din istoria Barcelonei, clubul nu doar că începe să își revină, dar arată impresionant.
Robert Lewandowski este marea lovitură a verii pentru catalani, iar polonezul care a scris istorie în tricoul lui Bayern a dezvăluit ce a discutat cu Xavi, înainte de a semna cu gruparea blaugrana.
"Xavi mi-a spus că vom lucra bine împreună și că putem realiza lucruri mari. Are un plan clar despre cum să readucă Barcelona în top. Am venit aici pentru trofee. Curând voi face 34 de ani, dar mă simt foarte puternic fizic și mental", a dezvăluit Lewandowski în Bild.
Liga
Barcelona pregătește noi transferuri chiar dacă nu l-a înregistrat pe Kounde! Situație incredibilă
ACUM 3 ORE
Robert Lewandowski va fi transferat pentru o sumă impresionantă, având în vedere că peste o lună acesta împlinește 34 de ani și a intrat deja în ultimul an de contract cu Bayern: 50 de milioane de euro (45 sumă fixă + 5 milioane sub formă de bonusuri).

După Lewandowski, începe "operațiunea Kounde" pentru Barcelona

Catalanii s-au întărit enorm în această perioadă, aducând jucători în toate compartimentele. Christensen a fost convins să lase Premier League pentru Catalunya (a venit din postura de jucător liber de contract), tot gratis ajungând și Kessie, de la Milan. Raphinha a întărit și el ofensiva, compartiment unde Ousmane Dembele a semnat prelungirea contractului.
Ca atare, Barcelona începe să arate din nou înfricoșător pentru rivale, o singură piesă lipsind pentru ca puzzleul să fie perfect: un fundaș central de mare valoare, lângă Christensen. Și această problemă se va rezolva, oficalii catalanilor fiind foarte aproape să îl aducă pe Jules Kounde, de la Sevilla.
În schimbul fundașului francez, formația de pe Camp Nou va plăti 58 de milioane de euro, sumă agreată de formația andaluză. Deja tânăul apărător central și-a dat acordul pentru a sosi sub comanda lui Xavi, astfel că oficializarea mutării pare doar o chestiune de zile, până cluburile se vor pune total de acord asupra sumei și a modalității de plată.
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
ACUM 19 ORE
Liga
Barcelona vrea să scape de Aubameyang! Ce sumă de bani își doresc catalanii în schimbul atacantului
ACUM O ZI