Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lista accidentaților Barcelonei se mărește în fiecare zi! Cine este cel mai nou jucător indisponibil

Alex Masgras

Publicat 28/09/2022 la 15:24 GMT+3

Hector Bellerin s-a accidentat și se alătură unei liste lungi de jucători indisponibili ai Barcelonei. Fundașul spaniol va face mai multe teste în cursul zilei de miercuri, potrivit clubului catalan, care deja are probleme, după ce alți patru jucători s-au accidentat în pauza internațională.

Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona mira antes del partido de La Liga Santander entre el Real Betis y el FC Barcelona en el Estadio Benito Villamarín el 07 de mayo de 2022 en Sevilla, España.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona continuă să primească vești proaste. După ce Jules Kounde, Ronald Araujo, Frenkie de Jong și Memphis Depay, Hector Bellerin este cel mai nou jucător cu probleme medicale din lotul lui Xavi.
Potrivit clubului catalan, acesta a probleme în timpul antrenamentului de marți, iar fundașul spaniol urmează să facă mai multe teste în cursul zilei de miercuri.
Bellerin a ajuns la Barcelona în această vară, venind de la Arsenal. El a jucat în ultimele două meciuri ale catalanilor din La Liga, fiind titular în meciul cu Cadiz și intrând pe parcursul meciului contra celor de la Elche.
Citește și:

Ronald Araujo s-a operat în Finlanda

Accidentarea lui Bellerin nu îi pică deloc bine lui Xavi, care se confruntă cu o adevărată problemă din cauza jucătorilor accidentați. Araujo, Kounde, De Jong și Depay s-au accidentat în pauza internațională la echipele naționale.
Situația lui Ronald Araujo este cea mai îngrijorătoare. Uruguayanul s-a operat în Finlanda și este de așteptat ca acesta să rateze Cupa Mondială din Qatar. Catalanii nu au precizat cât va sta Araujo departe de gazon, dar sunt șanse mari ca acesta să fie indisponibil până la finalul anului. Cu toate acestea, catalanii au anunțat că operația a fost un succes.
Kounde s-a accidentat în timpul meciului dintre Franța și Austria, urmând să fie indisponibil timp de o lună. De Jong și Memphis Depay s-au întors și eu cu accidentări de la naționala Olandei, dar Barcelona nu a oferit informații legate de perioada de indisponibilitate a celor doi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo