Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi va reveni la Barcelona în 2023! Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina

Nicu Savin

Actualizat 04/10/2022 la 18:50 GMT+3

Lionel Messi ar urma să se întoarcă la Barcelona în vara viitoare, susține jurnalista argentiniană Veronica Brunati, o sursă cât se poate de credibilă întrucât a stat mult în preajma starului de la PSG în ultima vreme, cât acesta a fost la echipa națională.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a plecat în lacrimi de la Barcelona, în ceea ce a fost cea mai șocantă mutare din fotbalul mondial în 2021. Argentinianul a ajuns la PSG, dar nu a mai fost același pe teren, deși a continuat să demonstreze că este printre cei mai buni fotbaliști din lume.
Barcelona și-a rezolvat între timp probleme financiare care au dus la despărțirea de Messi, iar în ultimul timp s-a vorbit tot mai des în presa occidentală despre revenirea sa pe Camp Nou. Acest scenariu printre tot mai mult contur după anunțul jurnalistei argentiniene Veronica Brunati.
"La 1 iulie 2023, Lionel Messi va fi jucătorul Barcelonei", a scris jurnalista pe contul personal de Twitter. Brunati este angajată a televiziunii Telemundo, care acoperă integral toate acțiunile naționalei Argentinei, astfel că a stat mult timp în preajma lui Messi în ultima perioadă, cât acesta a fost în lotul primei reprezentative (Argentina a jucat două meciuri amicale în septembrie, cu Jamaica și Honduras, ambele câștigate cu 3-0).

Messi ar putea reveni la Barcelona în 2023

În vara anului trecut, Messi a semnat pe doi ani cu PSG, existând o clauză de prelungire a înțelegerii pe încă un sezon. Totuși, Messi ar avea dreptul să nu o activeze și ar putea reveni gratis la echipa la care a scris istorie în trecut.
Presa catalană a scris tot mai mult pe marginea acestui subiect în ultima vreme, iar oficialii Barcelonei au lăsat loc de interpretări atunci când au fost întrebați despre revenirea lui Messi la Barcelona.
"Clubul nostru are o datorie morală față de Messi", spunea Laporta în urmă cu câteva săptămâni, conform
"Leo va fi întotdeauna o icoană a clubului, aceasta este casa lui", a declarat zilele trecute Eduard Romeu, Directorul Economic al catalanilor, lăsând să se înțeleagă că o întoarcere a lui Messi pe Camp Nou nu este imposibilă.
Așadar, există tot mai multe indicii că Messi va juca din nou în tricoul blaugrana din vara viitoare, asta deși s-a speculat că acesta va alege să-și termine cariera în SUA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo