Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Noapte bună, Juve!". Dembele, dublă de senzație cu "Bătrâna Doamnă". Prima reușită a fost fabuloasă

Cristian Mihală

Publicat 27/07/2022 la 08:28 GMT+3

Barcelona și Juventus au încheiat la egalitate, 2-2, amicalul disputat în Dallas. Ousmane Dembele și Moise Kean au reușit câte o dublă, francezul catalnilor punctând foarte mult la capitolul impresie artistică.

Ousmane Dembele

Credit imagine: Eurosport

Barcelona pregătește un sezon magic, iar forța ofensivă a catalanilor a fost relevată încă o dată în partida de pregătire contra lui Juventus.
Cu Lewandowski și Aubameyang pe teren din primul minut, formația blaugrana a punctat prin Ousmane Dembele. Francezul a lăsat în urmă accidentările care i-au măcinat cariera și, după prelungirea înțelegerii cu formația catalană până în 2024, pare în sfârșit un fotbalist care să justifice cele peste 100 de milioane plătite lui Dortmund pentru transferul său.

Dembele i-a "stins lumina" lui Juventus

Primul gol al lui Dembele din amicalul din această noapte a fost o capodoperă, atacantul de bandă din Hexagon distrându-se cu apărarea lui Juve.
Și la al doilea gol Dembele a făcut ce a vrut cu fundașii "Bătrânei Doamne", dar probabil că Szczesny are și el o mică parte de vină, deși șutul lui Dembele a fost foarte puternic.
Juve a salvat partida grație lui Moise Kean, la rândul său autor al unei duble. Allegri a avut alibiul că a jucat fără cel mai bun jucător, Vlahovic, dar și fără Pogba, care s-a accidentat la menisc în primul amical și va sta departe de teren între 2 și 3 luni.
Formațiile de start în Barcelona - Juventus
Barcelona
  • Ter Stegen - Sergi Roberto, Christensen, Eric Garcia, Jordi Alba - Nico, Busquets, Kessie - Dembele, Lewandowski, Aubameyang
Juventus
  • Szczesny - Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro - Zakaria, Rovella, Locatelli - Cuadrado, Kean, Di Maria
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo