Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Ousmane Dembele a semnat un nou contract cu Barcelona

Alex Masgras

Publicat 14/07/2022 la 14:28 GMT+3

Barcelona a anunțat astăzi că Ousmane Dembele a semnat un nou contract cu echipa catalană, după ce, în ultimul an, s-a speculat foarte mult în privința viitorului său.

Von halb Europa gejagt: Ousmane Dembélé

Credit imagine: Getty Images

Ousmane Dembele va fi jucătorul Barcelonei până în 2024. Francezul de 25 de ani a semnat un nou contract cu echipa catalană, lucru confirmat astăzi de club. Negocierile dintre cele două părți au durat luni de zile, iar la un moment dat părea că Dembele va pleca de pe Camp Nou.
Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în 2017, atunci când a venit de la Borussia Dortmund, în schimbul a 140 de milioane de euro, fiind și astăzi cel mai scump transfer realizat de catalani.
Perioada petrecută de Dembele pe Camp Nou a fost marcată de mai multe accidentări, acest lucru putând fi observat din numărul de partide și goluri marcate în tricoul Barcelonei. În toate competițiile, francezul a jucat în 150 de partide în cele 5 sezoane de când a ajuns în Spania, marcând 32 de goluri și oferind 34 de pase de gol.
Citește și:

Dembele va merge alături de Barcelona în Statele Unite

Anunțul semnării unui nou contract de către Dembele vine la doar 24 de ore de la anunțul transferului lui Raphinha de la Leeds United.
După ce a semnat un nou contract cu Barcelona, Dembele se va alătura lotului care va face deplasarea în Statele Unite, acolo unde catalanii vor disputa câteva partide amicale pentru pregătirea noului sezon din La Liga.
Pe 20 iulie, Barcelona va juca contra echipei lui David Beckham din MLS, Inter Miami. Pe 24 iulie, catalanii o vor întâlni pe Real Madrid, pe 27 iulie vor juca împotriva lui Juventus, urmând ca pe 31 iulie să încheie partidele amicale din SUA împotriva celor de la New York Red Bulls.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo