Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Plecările de la Barcelona continuă! Acord între catalani și Valencia pentru împrumutul unui jucător

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/08/2022 la 15:06 GMT+3

FC Barcelona și Valencia au ajuns la un acord pentru împrumutul fotbalistului Nico Gonzalez, tânărul mijlocaș al catalanilor. Mutarea a fost făcută pentru eliberarea lotului, făcând loc pentru noile transferuri.

Koulibaly chiude Nico Gonzalez in Barcellona-Napoli - Europa League 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Nico Gonzalez, în vârstă de 20 de ani, a fost împrumutat la Valencia, fără opțiune de cumpărare. Gonzalez a cerut să plece de la Barcelona dar, potrivit Sport.es, înțelegerea a fost realizată înainte de cererea mijlocașului.
Transferul s-a realizat și cu ajutorul agentului lui Nico, Jorge Mendes, care are o relație excelentă cu oficialii Valenciei.
Având în vedere competiția pentru posturile de titular din mijlocul Barcelonei, un împrumut este o variantă foarte bună pentru Nico.
Fotbalistul spaniol se va deplasa în următoarele ore către Valencia, unde va face vizita medicală și va fi prezentat oficial.
Citește și:

Mingueza nu regretă plecarea de la Barcelona

Oscar Mingueza, noul jucător al Celtei Vigo, nu regretă că a plecat de la Barcelona, Potrivit Sport.es, visul fundașului central era să confirme la Barcelona. Acest lucru nu s-a întâmplat, așa că Mingueza nu a refuzat un transfer.
"Timp de 15 ani am stat la Barcelona. Dar ceea ce îmi doream era să joc. Dacă nu am putut juca pentru Barcelona, era clar că trebuia să plec la altă echipă. Pare că este o decizie grea, dar a fost o alegere destul de ușoară pentru mine. Acum mă gândesc doar la Celta (n.r Celta Vigo), și abia aștept să înceapă La Liga", a spus Mingueza, într-un interviu pentru El Larguero.
Fundașul spaniol, promovat la prima echipă a Barcelonei în mandatul lui Ronald Koeman, a acceptat transferul la Celta Vigo pentru a beneficia de mai mult timp de joc.
Pentru Celta Vigo, primul meci din La Liga va fi sâmbătă, împotriva celor de la Espanyol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo