Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Ancelotti după transferul lui Casemiro la Manchester United: "Planurile mele nu s-au schimbat"

Bianca Dumitru

Publicat 19/08/2022 la 14:49 GMT+3

Real Madrid și Manchester United au ajuns la un acord pentru transferul lui Casemiro, englezii încercând în această vară să îi aducă întăriri în lot lui Erik ten Hag. Carlo Ancelotti a vorbit despre despărțirea de mijlocașul de 30 de ani.

Carlo Ancelotti și Casemiro

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a căutat să se întărească în această vară, dorindu-i în echipă, printre alții, pe Frenkie de Jong și Adrien Rabiot. În ultima săptămână, englezii s-au orientat către Casemiro, care și-a dat deja acordul pentru transfer.
Potrivit presei internaționale, United cluburi au ajuns destul de repede la un acord, britanicii urmând a plăti pentru brazilian o sumă de aproximativ 70 de milioane de euro, dintre care 10 milioane sub formă de bonusuri.
Antrenorul lui Real Madrid ar fi vrut să-l păstreze în lot pe Casemiro, pentru contribuția importantă pe care acesta și-a adus-o pe Santiago Bernabeu în ultimii ani, dar brazilianul a ales să înceapă o nouă aventură în Premier League.
Această decizie s-a bazat și pe faptul că, în urma transferului lui Aurelien Tchouameni, Casemiro și-a văzut amenințat locul în primul 11 al lui Ancelotti, la primul meci din noul sezon de La Liga fiind rezervă.
Citește și:

Prima reacție a lui Ancelotti după transferul lui Casemiro

Astăzi, după anunțul privind despărțirea lui Casemiro de clubul blanco, Carlo Ancelotti a comentat decizia fotbalistului, confirmând că acesta se va alătura lotului lui Erik ten Hag.
Tehnicianul lui Real Madrid a spus și că plecarea brazilianului nu se va resimți prea puternic pe Santiago Bernabeu, "galacticii" putând să se bazeze în continuare pe mai mulți mijlocași foarte buni, printre care Tchouameni, despre care a avut doar cuvinte de laudă.
"Am vorbit cu Casemiro. Vrea să încerce o nouă provocare. Îi înțelegem decizia. Negocierile sunt în desfășurare, dar a decis să părăsească Real Madrid.
Planurile mele nu se vor schimba odată cu plecarea lui Casemiro, deoarece îi avem pe Modric, Kroos, Tchouameni, Ceballos, Fede Valverde, Camavinga... Șase mijlocași sunt de ajuns pentru acest sezon. Și sunt foarte, foarte buni.
Casemiro nu va juca sâmbătă. Cine îl va înlocui? L-am transferat pe Tchouameni, care este unul dintre cei mai buni de pe piață. Apoi îi avem pe Kroos și Camavinga. Vom vedea", a declarat Ancelotti în cadrul unei conferințe de presă.
Sâmbătă, într-un meci din a doua etapă din La Liga, Real Madrid o va înfrunta pe Celta Vigo, în deplasare, de la ora 23:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo