Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real a câștigat "El Derbi madrileño" pe Civitas Metropolitano! "Los Blancos", parcurs excelent în La Liga

Irina Aldea

Actualizat 19/09/2022 la 13:55 GMT+3

Real Madrid a câștigat duminică seara "El Derbi madrileño" pe Civitas Metropolitano și continuă parcursul excelent în La Liga. Trupa lui Ancelotti s-a impus cu scorul de 2-1.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat derby-ul orașului Madrid cu Atletico, grație golurilor marcate de Rodrygo și Valverde. Cu o echipă improvizată, băieții lui Simeone nu au găsit leac jocului campioanei Europei. Rodrygo a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 18, după o centrare superbă a lui Tchouameni peste defensiva gazdelor. În minutul 36, aflat în fața porții, Fede Valverde nu a putut rata și a punctat pentru a doua oară în poarta apărată de Oblak. Mario Hermoso a înscris unicul gol al gazdelor în minutul 83 după o gafă a lui Thibaut Courtois. Băieții lui Simeone au rămas în 10 oameni în minutul 90+1, când Hermoso a fost trimis la vestiare după ce a primit al doilea cartonaș galben.
Aceasta a fost a 230-a întâlnire dintre Atletico și Real Madrid, galacticii având acum 114 victorii. În acest moment, Real Madrid ocupă locul 1 în clasamentul din La Liga, cu 18 puncte după 6 etape. Podiumul din campionatul Spaniei este completat de Barcelona, care a adunat 16 puncte după 6 meciuri disputate, și de Betis, care are 15 puncte în 6 meciuri. Atletico Madrid e de abia pe locul 7 în La Liga, cu 10 puncte după 6 etape.
Pentru Atletico Madrid urmează meciul din deplasare cu Sevilla, pe 1 octombrie, după care duelul din UEFA Champions League cu Club Brugge. De cealaltă parte, trupa lui Carlo Ancelotti va primi vizita celor de la Osasuna în etapa următoare, iar în UEFA Champions League, acolo unde e deținătoarea trofeului, o va întâlni pe Șahtior Donețk.
CITEȘTE ȘI:

Atletico Madrid – Real Madrid 1-2 | Echipele de start

  • Atletico Madrid: Oblak - Felipe, Witsel, Rienildo - Llorente, de Paul, Kondogbia, Koke, Carrasco - Griezmann, Felix. Rezerve: Grbic, Gomis, Molina, Hermoso, Marco, Saul, Cunha, Correa, Morata. Antrenor: Diego Simeone
  • Real Madrid: Courtois - Mendy, Alaba, Militão, Carvajal - Kroos, Tchouameni, Modri - Vinícius Jr, Rodrygo, Valverde. Rezerve: Lunin, Luis Lopez, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Camavinga, Odriozola, Ceballos, Rudiger, Mariano. Antrenor: Carlo Ancelotti
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo