Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a găsit deja înlocuitor pentru Asensio! Cine e fotbalistul care va ajunge în lotul lui Ancelotti

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/09/2022 la 16:34 GMT+3

Real Madrid a găsit deja înlocuitor pentru Marco Asensio, care nu va mai continua la formația antrenată de Carlo Ancelotti din sezonul viitor.

Marco Asensio of Real Madrid looks on during the LaLiga Santander match between Atletico de Madrid and Real Madrid CF at Civitas Metropolitano Stadium on September 18, 2022 in Madrid, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Campioana Spaniei, Real Madrid, îl va pierde pe Marco Asensio, care mai un contract valabil cu "Los Blancos" doar până vara viitoare. Atacantului spaniol nu i se va prelungi înțelegerea cu formația din Madrid, așa că acesta va pleca liber de contract din capitala Spaniei. Conform presei italiene, Real Madrid a ales deja fotbalistul care va juca în locul lui Asensio. Este vorba de Brahim Diaz, fotbalistul spaniol din lotul celor de la AC Milan. Brahim se află sub formă de împrumut în lotul campioanei din Italia, acesta fiind deja sub contract cu Real Madrid.
Potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi, AC Milan îl poate transfera definitiv pe Diaz pentru 22 de milioane de euro, dar dacă Real Madrid îl dorește înapoi, îl poate readuce în lot în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Brahim Diaz se află de 3 sezoane în lotul celor de la AC Milan, fiind mereu împrumutat de Real Madrid în Italia. Jucătorul de 23 de ani poate reveni în această vară la Madrid, în cazul în care "Los Blancos" nu vor transfera un alt jucător pentru a-l înlocui pe Asensio.
CITEȘTE ȘI:

Marco Asensio poate ajunge la Barcelona

Potrivit presei spaniole, Marco Asensio poate ajunge în lotul celor de la Barcelona ca jucător liber de contract. Fotbalistul spaniol a vorbit și el despre această posibilitate într-un interviu pentru o publicație spaniolă:"Nu știu dacă Barcelona mă vrea. Zvonuri sunt cu mai multe cluburi implicate. E normal. Niciodată nu m-am gândit despre un posibil viitor al meu la Barcelona, nu am cântărit această posibilitate. Deci nu pot spune nimic. Acum, la momentul actual, nu am ce zice", a spus Marco Asensio, pentru partidazocope.
Totuși, în presa spaniolă s-a vorbit despre un precontract cu gruparea catalană, care ar fi fost semnat de Asensio. În cazul în care acest zvon se dovedește a fi adevărat, Asensio va ajunge în vara viitoare pe Camp Nou. În actualul sezon, Marco Asensio a jucat 4 partide pentru Real Madrid, reușind să marcheze un singur gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo