Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul făcut de Florentino Perez după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/08/2022 la 11:19 GMT+3

Proaspăt câștigătoare a Super Cupei Europei, Real Madrid are un lot impresionant și pentru sezonul 2022/2023. Florentino Perez a evaluat jocul echipei sale, după victoria scor, 2-0 cu Frankfurt. Mai mult decât atât, președintele lui Real Madrid a pus capăt zvonurilor în ceea ce privește un nou transfer în atacul madrilenilor. Perez a declarat că echipa este completă.

Real Madrid players celebrate with the trophy after the UEFA Super Cup football match between Real Madrid vs Eintracht Frankfurt in Helsinki

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Florentino Perez este unul dintre oamenii care stau la baza succesului lui Real Madrid. Președintele "galacticilor" a obținut al 30-lea trofeu de când se află la conducerea clubului și este aproape să-l egaleze pe Santiago Bernabeu, care are cu unul mai mult. "De câte ori câștigi, este special, dar nu poți să te compari cu Santiago Bernabeu. El este creatorul a ceea ce este Real Madrid astăz, noi trebuie doar să continuăm să lucrăm", a explicat Perez.

Perez: "Ancelotti gestionează Real Madrid foarte bine"

Oficialul celor de la Real Madrid a vorbit despre mai multe subiecte, după victoria împotriva lui Frankfurt. Florentino Perez l-a lăudat pe Ancelotti pentru începutul entuziasmant de sezon.
"Ancelotti, după cum știe toată lumea, gestionează foarte bine echipa și singurul lucru pe care îl pot spune este că am început acest mare sezon cu mult entuziasm", a mai declarat Perez, citat de Mundo Deportivo.
Întrebat despre cum va arăta Real Madrid în viitorul apropiat, Perez este pregătit să dea totul pentru a o ține pe Real Madrid între cele mai bune cluburi din lume: "Trebuie să lucrăm în continuare pentru că în fiecare zi muncești pentru viitorul tău. Trebuie să continuăm să gestionăm foarte bine echipa".
Citește și:

Niciun înlocuitor pentru Benzema

Președintele lui Real Madrid a stopat zvonurile conform cărora Benzema are nevoie de un nou înlocuitor. Francezul a început sezonul așa cum l-a terminat pe cel precedent și a reușit să marcheze în finala Super Cupei Europei, devenind al doilea marcator din istoria lui Real Madrid.
"Nu sunt deloc îngrijorat că Benzema nu va putea juca. Avem o mulțime de atacanți", a fost afirmația lui Perez.
Președintele madrilenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Benzema. Oficialul consideră că francezul a meritat în trecut Balonul de Aur și că nimeni nu se îndoiește de asta. Florentino Perez nu s-a arătat indiferent nici în ceea ce privește situația de la Barcelona. După ce în sezoanele trecute, clubul blaugrana a arătat o scădere de formă, Perez este încântat să vadă lotul antrenat de Xavi la un nivel ridicat.
"Barcelona este una dintre cele mai importante instituții din lume și cred că faptul că se întoarce la forma sa inițială este bine pentru toată lumea", a încheiat Florentino Perez.
Real Madrid va debuta în La Liga în acest sezon pe 14 august, în deplasare, împotriva nou-promovatei Almeria.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo