Cristiano Ronaldo mai are contract un an cu United, dar e disperat să plece. S-a autopropus în numeroase rânduri la Bayern, nemții fiind nevoiți să iasă de două ori public să dezmintă că ar fi interesați de portughez, iar acum pare că are un alt plan "în mânecă".
În fapt, e vorba de aceeași strategie folosită anul trecut, când s-a folosit de interesul lui City - deși Guardiola nu l-a vrut niciodată cu adevărat - pentru a obține transferul la Real Madrid. Acum, Atletico Madrid e "victima", în speranța că Real nu își va lăsa simbolul să semneze cu rivala.

Florentino Perez și Real Madrid nu cad în capcana lui Ronaldo

Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14
Doar că Florentino Perez a înțeles foarte bine tactica lui Jorge Mendes, agentul lui CR7, și nu are în plan să îi mai ofere vreo șansă pe Bernabeu.
"Real Madrid nu "înghite" planul lui Ronaldo", titrează Mundo Deportivo, care apoi notează:
"Vorbim de un zvon care a luat amploare în ultimele zile și care ține capitala Spaniei în alertă. Pentru că, după nouă ani la Real Madrid, să-l vezi pe portughez îmbrăcat în alb și roșu le-ar putea provoca o mare dezamăgire fanilor blanco.
Totuși, ceva asemănător s-a întâmplat deja vara trecută, înainte de sosirea lui Cristiano la United. Cu doar câteva săptămâni înainte, el era mult mai aproape de City, rivala din oraș, dar în cele din urmă, din cauza presiunii și a unui apel al lui Alex Ferguson, "tatăl fotbalistului", oficialii lui United l-au convins să se întoarcă în Old Trafford .
De aceea se crede că portughezii, cu Jorge Mendes în plan secund, ar putea să elaboreze aceeași strategie pentru această vară. Dar Real Madrid, spre deosebire de United, nu ia în calcul semnarea celui care a fost cândva marea vedetă".
Ronaldo vrea să profite, astfel, de ratarea transferului lui Mbappe, Real Madrid având în prezent probleme destul de mari în ofensivă. Totuși, Ancelotti a spus că nu se vor mai face transferuri în atac, având încredere că Hazard va reveni la nivelul de la Chelsea. Cum Benzema și Vinicius sunt puncte fixe în atac, "galacticii" se pot descurca în stagiunea viitoare și fără întăriri în avanposturi.
Motivul pentru care CR7 nu concepe să mai rămână pe Old Trafford e strâns legat de ratarea calificării echipei în Champions League. Lusitanul nu concepe să nu joace în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, visând să își mai adauge o "urecheată" la "colecția" sa. În egală măsură, Ronaldo, care e golgheterul all-time al UCL, vrea să își extindă recordul față de Messi, al doilea clasat, dar și față de Mbappe, care se anunță, în viitor, un rival cu mari șanse în clasamentul celor mai multe reușite din Ligă.
Serie A
Inter s-a despărțit de Alexis Sanchez în mod oficial. Real Madrid, interesată de atacantul chilian
IERI LA 18:50
Liga
"UEFA o folosește pe Real Madrid pe post de cobai". Ce a pregătit forul pentru Supercupa Europei
04/08/2022 LA 08:49