Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid vrea să mai scape de 8 fotbaliști în această vară! Cine sunt jucătorii care nu mai sunt doriți pe Bernabeu

Bianca Dumitru

Publicat 14/07/2022 la 12:40 GMT+3

Șefii celor de la Real Madrid vor să facă mai multe schimbări în lotul lui Carlo Ancelotti în această vară. Potrivit presei din Spania, "galacticii" vor să scape de mai mulți jucători, printre care se numără Ceballos, Marco Asensio și Reinier.

Pretemporada del Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a despărțit în această vară, până acum, de 5 jucători: Marcelo și Isco, care nu și-au găsit încă o altă echipă, Gareth Bale, care a semnat cu Los Angeles FC, Luka Jovic, transferat de Fiorentina, și Victor Chust, care a fost cumpărat definitiv de Cadiz, pentru care a evoluat sub formă de împrumut în sezonul 2021/22.
Șefii "galacticilor" vor să mai scape de câțiva fotbaliști până la startul noii stagiuni. Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, pe "lista neagră" a campioanei din La Liga se află 8 jucători.
Unul dintre aceștia este Vallejo. Fundașul central mai are contract cu clubul blanco până în 2025, dar după transferul lui Rudiger, are șanse tot mai mici să prindă echipa, astfel că șefii ar vrea să-i dea drumul. Fotbalistul nu își dorește să plece, deși a avut câteva oferte.
În aceeași situație este și Mariano, care mai are un an de contract cu "galacticii". El ar putea pleca din această vară de pe Bernabeu, clubul fiind dispus să se despartă de el.
Cei de la Real Madrid îi caută o nouă echipă și lui Odriozola, care mai are contract cu până în 2024. El a revenit în lotul lui Ancelotti după împrumutul la Fiorentina și vrea să continue pentru a concura cu Carvajal, însă șefii îi caută un nou angajament.
Pe lista celor care nu mai sunt doriți pe Bernabeu se mai află și Reinier, și Kubo, care au statut de extracomunitari și nu pot prinde un loc în echipa de start. În plus, Borja Mayoral ar putea să plece, chiar dacă Ancelotti îl vrea ca înlocuitor al lui Benzema. Atacantul are multe oferte și totul indică faptul că va semna un nou contract.
Conform sursei citate, Ceballos și Marco Asensio ar fi fost și ei pe "lista neagră" a celor de la Real Madrid pentru că înțelegerile lor sunt valabile doar până în vara anului viitor. Între timp, aceștia ar fi negociat, însă, prelungirea contractelor, astfel că ar putea continua sub comanda lui Ancelotti.
Citește și:

Ancelotti face schimbări în primul 11 al lui Real Madrid

Real Madrid și-a luat întăriri în defensivă în această vară. "Galacticii" l-au transferat pe Antonio Rudiger, care a ajuns pe Santiago Bernabeu din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Chelsea.
În urma acestei mutări, echipa de start pe care Carlo Ancelotti o va trimite pe teren se va schimba. Rudiger va fi folosit titular în locul unuia dintre fotbaliștii utilizați pe postul de fundaș central în stagiunea precedentă, respectiv David Alaba și Eder Militao.
Conform jurnaliștilor publicației catalane As, Alaba va fi cel care nu se va mai afla în centrul apărării. Austriacul nu va ajunge însă pe banca de rezerve, ci va fi folosit pe postul pe care s-a consacrat, cel de fundaș stânga.
Asta înseamnă că Ferland Mendy va avea concurență serioasă pentru un loc în primul 11 al lui Real Madrid, deși jurnaliștii din Spania notează că Mendy este un "talisman" al madrilenilor, care nu au pierdut decât 5 meciuri cu el pe teren, dintr-un total de 73 de partide.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cantonamentul dinaintea noului sezon și cine îl va convinge pe Ancelotti că merită să joace.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo